The Ohm Collection Deo Dorant Poeder Patchouli 120g

€22,95

Natuurlijke en effectieve poederdeodorant die de huid niet afsluit. Vrij van agressieve aluminiumzouten. Verrijkt met luxe en wild geteelde koudgeperste olien. Meer info

Inhoud: 120ml
  • Natriumbicarbonaat en essentiële oliën
  • Zonder aluminiumzouten
  • Zeer duurzaam, tot zes maanden met 1 verpakking
  • Heerlijke krachtige en aardse geur
  • Beschermt de lymfeklieren

Meer informatie

Product informatie

Het geheim van deze unieke deodorants zit hem in de poeders, waaronder maca, calendula en amethyst. In tegenstelling tot de gewone deodorants ondersteunen deze poeders de natuurlijke processen van de huid en beschermen ze tegen nare geurtjes, maar zonder de huid af te sluiten, te beschadigen of te irriteren.
Deze buitengewoon effectieve en veilige deodorants werken altijd en bij iedereen. Van lichte tot hevige vormen van transpiratie, hiermee voel je je altijd lekker fris en zelfverzekerd. De wild geteelde en koudgeperste oliën zorgen voor heerlijke geuren en de intensief alkaliserende werking van de poeders ondersteunen het lichaamseigen proces.
The Ohm deodorant is verkrijgbaar in diverse geuren. 

 

Patchouli is een aardse, krachtige en kruidige geur. 

 

Gebruik: Breng een klein beetje deodorant poeder aan op die plekken die je graag 24 uur lang droog wilt hebben en heerlijk wilt laten ruiken.
Het is vooral handig om dit direct na het douchen te doen wanneer je huid nog wat vochtig is.
Wij raden het gebruik direct na het scheren af.

Ingrediënten

Ohm Blend®, Sodium bicarbonate, Ohm Blend® Pogostemon cablin oil (Patchouli), Cedrus atlantica wood oil (Cedarwood), Melaleuca alternifolia leaf oil (Tea Tree)