• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-

BetereProducten Set van 11 duurzame make-up kwasten

€29,95

Vanaf nu heb je alles bij de hand. Voor zowel beginners als professionals is deze set verschillende make-up kwasten ideaal! Voor elke handeling een aparte kwast, hoe fijn. De haartjes zijn van niet-dierlijk materiaal. Meer info

  • Voor elke handeling een aparte kwast
  • Haartjes van nylon dus volledig vegan
  • Gemaakt van duurzaam bamboe
  • Komen in een zakje van biologisch katoen
  • Kan dagelijks worden gebruikt
Voor 12:00 besteld,
volgende dag in huis
Verzendkosten 3,95,
gratis vanaf 25,-
Staffelkorting,
koop méér en betaal minder
Klanttevredenheid
9,5/10

Meer informatie

Product informatie

Vanaf nu heb je alles bij de hand. Voor zowel beginners als professionals is deze set verschillende make-up kwasten ideaal! Voor elke handeling een aparte kwast, hoe fijn. De haartjes zijn van niet-dierlijk materiaal.

De duurzame make-up kwasten set van BetereProducten is geheel zonder dierlijk haar. De kwasten zijn gemaakt van bamboe. Alle 11 kwasten zijn voorzien van synthetische haren die crèmes, poeders en vloeibare make-up perfect opnemen. De kwasten worden geleverd in een zakje van biologisch katoen.

De set bestaat uit de volgende kwasten:

1 x Flat Top Brush
1 x Long Handle Kabuki Brush
1 x Blush Brush
1 x Foundation Blush Brush
1 x Blending Brush
1 x Angled Brow & Liner Brush
1 x Eye Kabuki Brush
1 x Eyeshadow Brush
1 x Eye Blending Brush
1 x Concealer Brush
1 x Mini Kabuki Brush


Materialen

Nog even over deze kwasten: de meeste make-up kwasten bevatten paardenhaar. Wij streven er naar om zo veel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken. Soms zijn natuurlijke materialen niet altijd beter. De productie van synthetische vezels is niet geheel milieuvriendelijk te noemen maar het gebruiksgemak en de levensduur van nylon 6 zijn vele malen groter ten opzichte van de paardenharen. Vandaar dat we voor onze kwasten nylon 6 gebruiken.

BetereProducten

Minder afval en vervuiling!

Iedereen is op de hoogte van de grote milieuproblemen die zich afspelen in onze leefwereld, maar hoeveel mensen zijn er bewust bezig met het oplossen van dit probleem? Het antwoord is simpel, nog steeds veel te weinig! Wil jij milieubewust bezig zijn? En samen met ons de wereld langzaam laten inzien dat we moeten veranderen?

We leven tegenwoordig in een maatschappij waarbij veel (plastic)producten na eenmalig gebruik, weggegooid worden. Helaas komt dit plastic vaak in de natuur en in onze oceanen terecht. Ons doel is om dit tegen te gaan. Het gaat ten koste van onze wereld en alle dieren die hier leven. We moeten leren om op een andere manier met onze gewoontes en onze wereld om te gaan.

Volledig duurzaam zijn? 

Als we volledig duurzaam willen zijn, kunnen we niets meer kopen en zou iedereen 100% zelfvoorzienend moeten zijn. Dat is voor nu een onmogelijke missie. Maar we kunnen het wel een beetje beter doen. Met betere producten zet je de eerste stappen naar een betere wereld. Die begint immers bij jezelf!

Wij hebben een productlijn opgezet die verschillende alternatieven aanbiedt voor wegwerpartikelen. Duurzaam geproduceerde producten die uit zoveel mogelijk natuurlijke materialen bestaan. Het gebruik van deze producten is een mooie eerste stap als jij al een tijdje twijfelt om te verduurzamen, maar niet weet waar je moet beginnen.

BetereProducten is stap één

Dat we niet van de een op de andere dag kunnen omslaan naar een volledig duurzame wereld is een feit, maar iedere stap in de richting van een gezonde toekomst is er één. We leven tenslotte met zijn allen op deze aardbol en willen deze zo schoon en leefbaar mogelijk houden. Daar kun jij aan bijdragen! Met betere producten op naar een betere wereld.

.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies