• Gezonde cosmetica
  • Gratis verzenden vanaf 45,-
  • Voor 15.00 besteld, volgende dag in huis
  • Klanttevredenheid 9,5,/10

SoloBioMooi.nl 100% natuurlijke cosmetica shop verzendt alle bestellingen met pakketpost. 

Bestellingen voor 15.00 besteld worden dezelfde dag verzonden. De verzending gaat via PostNL.
Je pakket ophalen op het moment dat het jou uitkomt is mogelijk bij meer dan PostNL 2800 afhaalpunten verspreid over heel Nederland.

Wij verzenden onze pakketten gratis bij besteding vanaf € 45.
Bij bestellingen onder de €45,- hanteren we de volgende verzendkosten: 

  • Tot €45,- verzenden €3,95
  • Vanaf €45 verzenden GRATIS!

Pakketpost 

Wij verzenden het liefst per pakket. De ervaring heeft geleerd dat bepaalde producten tijdens de briefpost nogal eens stuk gaan. Enkel per uitzondering, als wij ervan overtuigd zijn dat dit prima is, zal een product toch in een envelopje verzonden worden. 
Met de pakketpost kun jezelf een bezorgmoment kiezen wanneer het voor jou het beste uitkomt om het pakket te ontvangen. Je kan ook kiezen voor een afhaallocatie.
Zodra wij jouw pakket verzendklaar hebben gemaakt en hebben afgegeven aan POSTNL, ontvang je van ons een verzendbevestiging met een track and trace code. Op deze manier kun je precies zien wanneer je pakket geleverd zal worden. 

Retouren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je product, dan is retourneren uiteraard mogelijk. Mail het ordernummer, het product wat je zou willen retourneren en je IBAN rekening nummer naar info@solobiomooi.nl.

Zorg ervoor dat je onderstaande informatie in je mail zet:
1. Het ordernummer van je bestelling
2. Om welk product gaat het?
3. Je IBAN bankrekeningnummer zodat we het bedrag kunnen terugstorten

Zodra wij het mailtje compleet hebben ontvangen krijg je binnen 1 a 2 werkdagen een mail retour met óf een gratis retourzegel die je op je pakketje kan plakken óf je krijgt het verzoek om het (kleine) product per envelop naar ons toe te zenden (wij vergoeden je de postzegels).

Het retouradres is als volgt:

SoloBioMooi
Kwekerijweg 2B
3709 JA Zeist

Voor de volledigheid volgen hieronder antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op. 

1. Product retourneren?

Een product retourneren is altijd mogelijk. Er is slechts één uitzondering: we nemen geen producten terug uit de SALE en SALE producten worden ook niet geruild.

2. Binnen 30 dagen retourneren

Bij SoloBioMooi heb je 30 dagen de tijd om je bestelling, of een deel daarvan, te retourneren. Is het product reeds gebruikt, maar reageert je huid er toch niet zo goed op of bevalt de kleur je bijvoorbeeld niet? Ook dan doen we niet moeilijk over ruilen. Wij verwijzen je graag door naar onze algemene voorwaarden wanneer je meer informatie nodig hebt over het retourneren van je product. 

3. Kosten van retour zenden

Wij vergoeden de kosten van je retourzending.

4. Geld terugstorten

We storten het bedrag zo snel mogelijk terug op de door jouw opgegeven IBAN rekening. Dat doen we binnen 10 dagen. We storten de volgende bedragen terug:

1) De kosten van de producten die retour zijn gekomen.

2) De verzendkosten héén, MITS je alle producten van de betreffende order hebt teruggestuurd.