• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Yaviva: dé groothandel natuurlijke cosmetica, biologische make-up en ECO huidverzorging. Speciaal voor de drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels, reformzaken, conceptstores, kledingwinkels, webshops, supermarkten en salons. Met ruim 25 ECO gecertificeerde cosmetica merken en ruim 1500 producten zijn we een serieuze speler in de markt.
Al jaren geleden zagen we de trend dat retail en e-tail steeds meer de natuurlijke kant op gaat, vandaar dat we een schat aan ervaring en kennis hebben. 

Distribiteur voor schoonheidssalons

Alle producten zijn vrij van: parabenen, minerale oliën, paraffine, siliconen, sulfaten, SLS, kunstmatige kleur- en geurstoffen, synthetische parfum, hormoonverstorende stoffen en chemecaliën.

En deze kennis delen we graag! Die gebruiken we namelijk  om jou te helpen je concept te vergroenen. Met als uiteindelijk doel gezamenlijk een concept neer te zetten die beter is voor de aarde, beter is voor de portemonnee en beter is voor je klanten. Samen kijken we naar jou transitie van 'reguliere cosmetica' naar 'groene cosmetica'.   

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Stap 1: schrijf je hier in 

Stap 2: na handmatige goedkeuring van je account kun je inloggen en heb je toegang tot voorraden, extra info, plaatjes en prijzen. 

natuurlijke make-up plantaardige make-up

Natuurlijke cosmetica voor alle resellers

Yaviva heeft een hele duidelijke (groene) toekomstvisie en als distributeur groothandel natuurlijke cosmetica veel kennis van de branche. De merken die we voeren zijn stuk voor stuk pareltjes. Merken met een bijzonder verhaal en/of een bijzondere uitstraling en/of een bijzonder product - en vaak een combinatie van deze drie zaken :-) Het zijn allemaal merken die horen in een salon of retailomgeving, het zijn producten die je moet zien en voelen om ze écht te appreciëren én het zijn allemaal merken die echt in deze (nieuwer) tijd thuishoren: hip, gezond, schoon, bewust, natuurlijk én werkzaam.  

Meer weten over Yaviva? Contact?

Klik hier voor een overzicht van alle ECO gecertificeerde cosmeticamerken van Yaviva. Wil je direct contact? Klik dan hier voor de Yaviva contactpagina. 

Of als je er al uit bent, kun je je direct hier inschrijven voor onze webshop (uitsluitend voor de handel beschikbaar)

dierproefvrije make-up en plantaardige make-up bij yaviva.nl

 

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies