• Gezonde cosmetica
  • Gratis verzenden vanaf 45,-
  • Voor 15 uur besteld
    dezelfde (werk)dag verstuurd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Iedereen verdient gezonde verzorgingsproducten om zich elke dag mee te verzorgen. Van shampoo, tandpasta, bodylotion, mascara tot haarverf. Shop met een gerust hart gezonde huidverzorging en cosmetica online bij SoloBioMooi.nl! Dé webshop vol natuurlijke huidverzorging en make-up waar je geen genoeg van kan krijgen zo (h)eerlijk voelt het. Alles natuurlijk dierproefvrij. Je vindt ook veel veganistische huidverzorging en veganistische make-up in ons assortiment. 
Gemakkelijk te bestellen, volgende dag in huis. Milieu vriendelijk verpakt.

We maken je graag blij ;)

SoloBioMooi.nl staat voor:

*100% natuurlijke huidverzorging en 100% natuurlijke make-up. Onze missie is voor iedereen gezonde huidverzorging en gezonde make-up

*We willen graag dat jij ook dagelijks gezonde verzorgingsproducten en gezonde cosmetica kan gebruiken Met het lezen en ontdekken van de ingrediënten zijn we geschrokken wat er allemaal in onze verzorgingsproducten en make-up zit. Stoffen die we echt veel liever zouden willen vermijden. 

*Al onze producten zijn volledig vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, hormoonverstorende stoffen. 
Onze producten zijn geschikt voor de meest gevoelige huid. Neem eens een kijkje, je zal er blij van worden.

Dit is het bijzondere verhaal van twee gedreven en gepassioneerde mensen: Ingrid en Pieter. SoloBioMooi is begonnen boven een biologisch kopje koffie, en om helemaal precies te zijn in het 100% biologische restaurant SoloBio.

Hoe het begon

Het was 2012. Ingrid leerde Pieter kennen in zijn biologische restaurant en tijdens het plaatsen van de bestelling vertelde Ingrid, die daarvoor vijftien jaar lang als verpleegkundige gewerkt had, dat zij plannen had om een webshop in natuurlijke cosmetica te beginnen. Het toeval wilde dat Pieter, voordat hij zijn restaurant opende, niet minder dan vijftien succesvolle websites opgezet had. Een enthousiasme brainstorm-sessie begon en al heel snel werd het duidelijk; samen zouden Ingrid en Pieter een perfect team vormen. Alle (natuurlijke) ingrediënten voor een succesvolle webshop waren namelijk aanwezig. De klik, het enthousiasme, de gedrevenheid, de tijd, de ideeën, de filosofie, de kennis van natuurlijke cosmetica, de ervaring met het runnen van een webshop, de contacten met leveranciers en de wil om elke dag ietsje beter te worden.

SoloBio + Mooi = SoloBioMooi

Zo snel als de beslissing werd genomen om samen een webshop op te zetten, zo snel was ook de bijzondere naam van de shop bedacht. De plek waar het allemaal begon heette SoloBio. 'Solo' is het Italiaanse woord voor 'alleen'. 'Bio' staat natuurlijk voor biologisch. En mooi? Al vanaf het begin was de filosofie van Ingrid en Pieter duidelijk; in hun shop zouden alleen maar eerlijke merken met natuurlijke en biologische ingrediënten komen te liggen. Mooie producten waar mensen mooi (en blij!) van worden. Vier maanden na dat eerste biologische kopje koffie was de webshop SoloBioMooi al in de lucht. En tot op de dag van de vandaag is die gedrevenheid nog steeds aanwezig. 

De filosofie van SoloBioMooi

'Vermooieren', dat is de gedachte achter SoloBioMooi. Het (nog) mooier maken van de wereld, jezelf en elkaar. En dat begint allemaal hier; met duurzame, eerlijke en natuurlijke producten. SoloBioMooi kiest dus heel bewust voor bijzondere merken met een goed verhaal erachter. En hiervoor speuren Ingrid en Pieter letterlijk de hele wereld af. Op dit moment voert SoloBioMooi ruim dertig merken en bestaat het assortiment uit bijna 2000 producten. Maar is het ooit echt af? Nee, eigenlijk niet. Er zijn zo veel prachtige merken te vinden en het assortiment van SoloBioMooi blijft dan ook continue uitbreiden. En elke dag wordt er achter de schermen weer hard gewerkt met hetzelfde doel voor ogen: jou VERMOOIEREN, de wereld VERMOOIEREN.