OVER ONS

Iedereen verdient gezonde verzorgingsproducten om zich elke dag mee te verzorgen. Van shampoo, tandpasta, bodylotion, mascara tot haarverf. Shop met een gerust hart gezonde huidverzorging en cosmetica online bij SoloBioMooi.nl! Dé webshop vol natuurlijke huidverzorging en make-up waar je geen genoeg van kan krijgen zo (h)eerlijk voelt het. Alles natuurlijk dierproefvrij. Je vindt ook veel veganistische huidverzorging en veganistische make-up in ons assortiment. 
Gemakkelijk te bestellen, volgende dag in huis. Milieu vriendelijk verpakt.

We maken je graag blij ;)

SoloBioMooi.nl staat voor:

*100% natuurlijke huidverzorging en 100% natuurlijke make-up. Onze missie is voor iedereen gezonde huidverzorging en gezonde make-up

*We willen graag dat jij ook dagelijks gezonde verzorgingsproducten en gezonde cosmetica kan gebruiken Met het lezen en ontdekken van de ingrediënten zijn we geschrokken wat er allemaal in onze verzorgingsproducten en make-up zit. Stoffen die we echt veel liever zouden willen vermijden. 

*Al onze producten zijn volledig vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, hormoonverstorende stoffen. 
Onze producten zijn geschikt voor de meest gevoelige huid. Neem eens een kijkje, je zal er blij van worden.

SoloBioMooi

SoloBioMooi is in 2012 opgericht en sinds 2012 is ons doel klanten blij maken met een mooie website, goed en gedegen advies en natuurlijk met ECO cosmetica! SoloBioMooi is een online shop, maar we verbergen ons niet achter het internet.

Je kunt een e-mail sturen naar info@solobiomooi.nl of ons bereiken (op werkdagen van 8:30 tot 11:00 uur) op het volgende telefoonnummer: 072 – 5332107*

*Als we niet opnemen, zijn zeer waarschijnlijk alle lijnen bezet. Stuur ons anders een e-mail! 

SoloBio + Mooi = SoloBioMooi

Waar komt toch die bijzondere naam vandaan? De plek waar het allemaal begon heette SoloBio. Het derde gecertificeerde biologische restaurant in Nederland, opgericht door Pieter. 'Solo' is het Italiaanse woord voor 'alleen'. 'Bio' staat natuurlijk voor biologisch. En mooi? Al vanaf het begin was de filosofie van Marlies en Pieter duidelijk; in hun shop zouden alleen maar eerlijke merken met natuurlijke en biologische ingrediënten komen te liggen. Mooie producten waar mensen mooi (en blij!) van worden. 

De filosofie van SoloBioMooi

'Vermooieren', dat is de gedachte achter SoloBioMooi. Het (nog) mooier maken van de wereld, jezelf en elkaar. En dat begint allemaal hier; met duurzame, eerlijke en natuurlijke producten. SoloBioMooi kiest dus heel bewust voor bijzondere merken met een goed verhaal erachter. En hiervoor speuren Marlies en Pieter letterlijk de hele wereld af. Op dit moment voert SoloBioMooi ruim dertig merken en bestaat het assortiment uit bijna 2000 producten. Maar is het ooit echt af? Nee, eigenlijk niet. Er zijn zo veel prachtige merken te vinden en het assortiment van SoloBioMooi blijft dan ook continue uitbreiden. En elke dag wordt er achter de schermen weer hard gewerkt met hetzelfde doel voor ogen: jou VERMOOIEREN, de wereld VERMOOIEREN.
Klantenservice