Orderpicker | Logistiek


Fulltime, parttime of oproep orderpicker | Logistiek
 
Misschien ken jij LOOkX Group BV al? Wij zijn een snelgroeiend cosmeticabedrijf met een magazijn gevestigd in Heerhugowaard. Vanuit daar worden de pakketten en pallets naar consumenten en bedrijven in het binnen- en buitenland verstuurd. Onder andere dankzij ons hardwerkende team in het magazijn, staan wij bekend om onze goede service en jij kunt hier deel van uitmaken!
 
Ons fijne team is op zoek naar een nieuwe, vrolijke collega die zelfstandig kan werken, houdt van uitdagingen en enthousiast wordt van de lieve reacties die wij ontvangen van onze klanten. 

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het picken van orders, inpakken van orders en orders verzendklaar maken zodat ze door de transporteur naar onze klanten gestuurd kunnen worden. 

De werkdagen zijn maandag – vrijdag van 8:45 tot 17:15 uur. Maar mocht je graag op de zaterdag of zondag werken, zijn daar ook mogelijkheden voor. 

Ben jij op zoek naar een goed salaris en maakt reiskostengvergoeding dit helemaal af? Geen zorgen, wij belonen jou met een goed marktconform salaris, incl. reiskostenvergoeding (vanaf 10 kilometer), daarnaast bieden wij je 25 vakantiedagen, leuke extra's en opleidings-/trainings-/groeimogelijkheden. 

Krijg je een glimlach op je gezicht na het lezen van deze vacature? Stuur dan direct jouw CV of een kort voorstelmailtje naar bas@lookx.com t.n.v. Bas van Duivenbooden. Dan nemen we contact met je op en bespreken we de details voor een eventuele kennismaking.  

En wie weet sta jij binnenkort tussen meer dan 2500 verschillende (biologische) cosmetica producten. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld     


Solliciteer direct