Fulltime Magazijn medewerker | Logistiek


Fulltime Magazijn medewerker | Logistiek

Misschien ken jij LOOkX Group BV al? Wij zijn een snelgroeiend cosmeticabedrijf met een magazijn gevestigd in Heerhugowaard. Vanuit daar worden de pakketten en pallets naar consumenten en bedrijven in het binnen- en buitenland verstuurd. Onder andere dankzij ons hardwerkende team in het magazijn, staan wij bekend om onze goede service en jij kunt hier deel van uitmaken!

Ons fijne team is op zoek naar een nieuwe, vrolijke collega die zelfstandig kan werken, houdt van uitdagingen en enthousiast wordt van de lieve reacties die wij ontvangen van onze klanten. 

Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het verwerken van orders, inpakken van orders en inslaan van inkomende goederen (zowel fysiek als in onze inkoop computersystemen. 

Bij ons krijg je de vrijheid om jouw groeiambities waar te maken door samen met ons te kijken naar een mooi groeiplan. 

Ben jij gemotiveerd, nauwkeurig, een harde werker en heb je een positieve mindset? Dan pas jij heel goed in ons team.   

Ons voorkeur gaat uit naar een collega die fulltime bij ons komt werken (40 uur) maar 32 uur is eventueel ook bespreekbaar.   

De werkdagen zijn maandag – vrijdag van 8:45 tot 17:15 uur. Maar mocht je graag op de zaterdag of zondag werken en doordeweeks een dagje vrij, is dit ook bespreekbaar.   

Ben jij op zoek naar een goed salaris en maakt reiskostengvergoeding dit helemaal af? Geen zorgen, wij belonen jou met een goed marktconform salaris, incl. reiskostenvergoeding (vanaf 10 kilometer), daarnaast bieden wij je 25 vakantiedagen, leuke extra's en opleidings-/trainings-/groeimogelijkheden.   

Krijg je een glimlach op je gezicht na het lezen van deze vacature? Stuur dan direct jouw CV of een korte voorstelmail naar bas@lookx.com t.n.v. Bas van Duivenbooden. Dan nemen we contact met je op en bespreken we de details voor een eventuele kennismaking.  

En wie weet sta jij binnenkort tussen meer dan 2500 verschillende (biologische) cosmetica producten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld    

Solliciteer direct