Geniet van 20% korting op het HELE assortiment tijdens de LENTE SALE!
Sluiten

CONTACT

SoloBioMooi is onderdeel van LKXG BV

Je vind hier informatie over de klantenservice van SoloBioMooi.nl, dé 100 procent natuurlijke cosmetica webshop.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Mail. Stuur een e-mail naar info@solobiomooi.nl. Wij zullen deze zo snel mogelijk voor u beantwoorden. 

Telefonisch. Tijdens werkdagen is ons cosmetica - support team van 8:30 tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen: 072 – 5332107. Als we niet opnemen, zijn zeer waarschijnlijk alle lijnen bezet. Stuur ons anders een e-mail! 

Ons adres:
SoloBioMooi
Stationsweg 51
1851LJ Heiloo

Mag ik jullie wat vragen?

Natuurlijk mag je ons wat vragen! Je kunt een e-mail sturen naar info@solobiomooi.nl of ons bereiken (op werkdagen van 8:30 tot 11:00 uur) op het volgende telefoonnummer: 072 – 5332107.

Wat staat er in de Algemene Voorwaarden?

Onze algemene voorwaarden of leveringsvoorwaarden vind je onderaan elke pagina links in de footer achter de link 'Algemene voorwaarden'.

Deze voorwaarden zijn duidelijk, helder en geschreven vóór jou en niet om tégen jou gebruikt te worden. In artikel 1 staat:

- Klant? Koning(in)!

- Ons streven? Wij: elke dag een beetje beter! Jij: blij!

- Service? Ja! (En hoe!)

En in artikel 3.2 staat: 'Naast ons streven om elke dag beter te worden, streven we naar 100% tevredenheid ofwel dat jij BLIJ wordt van onze service. Bij zo'n streven hoort een bepaalde houding van onze kant. Wij noemen deze houding de 'SoloBioMooi-doet-niet-zo-moeilijk-houding'  

Dit staat er niet zomaar, dit is onze belofte aan jou, en tegelijkertijd onze manier om een praktische invulling te geven aan het woord 'vermooieren'.

Hoe gaat SoloBioMooi om met mijn gegevens?

Het antwoord op deze vraag staat in onze Privacyverklaring. 

Wat kan ik allemaal bestellen bij SoloBioMooi?

Wij willen graag dat onze mooie cosmetica en huidverzorging voor iedereen toegankelijk is. Producten die gezond voor je zijn en die gemaakt worden met respect voor mens, dier en milieu. Cosmetica zonder parabenen, SLS, parabenen en synthetische ingrediënten. Cosmetica om blij van te worden. Bij SoloBioMooi kun je terecht voor een groot assortiment aan luxe én betaalbare natuurlijke cosmetica.

We hebben speciaal voor jou een prachtig assortiment samengesteld van huidverzorgingsproducten en cosmetica die bestaan uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Onze producten komen uit Letland, Spanje, België, Litouwen, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Ierland en natuurlijk hebben we ook een aantal merken van Nederlandse bodem. 

Alle producten in de shop zijn via het winkelmandje en de online kassa te kopen. Mocht je iets willen bestellen, maar kun je het niet vinden in de shop of heb je een vraag over een product? Stuur ons even een mail. We helpen je graag verder. 

Milieuvriendelijke verpakking

Wij SoloBioMooi rekenen wij geen extra kosten voor de verpakking waarin je bestelling verzonden wordt. Dit is mogelijk doordat wij onze bestellingen vaak verzenden in gerecyclede verpakkingen, omdat dit beter is voor het milieu.
Het kan dus zijn dat je aan de doos kunt zien dat deze hergebruikt is. Ook het witte of groene vulmateriaal waar wij gebruik van maken is milieuvriendelijk. Het is namelijk van mais gemaakt en het is volledig biologisch afbreekbaar. Je mag het daarom bij het GFT afval doen. De schuimpjes lossen zelfs op in water. We hergebruiken deze schuimpjes, wanneer dat kan. 

SoloBioMooi verkoopt niet alleen biologische en ecologische producten, maar verzendt ze dus ook graag op de meest milieuvriendelijke manier.

Verzendkosten

We hopen natuurlijk dat je je bestelling opspaart en in één keer je bestelling plaatst in plaats van (bijvoorbeeld) drie losse kleinere bestellingen. 

Tot €25,- verzenden €3,95
Vanaf €25 verzenden GRATIS!

Platform voor online geschillenbeslechting

Voor de volledigheid informeren we je graag over het volgende: de Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Brievenbuspost

Als je bestelling gemakkelijk door de brievenbus past dan zal je bestelling per briefpost worden verzonden. We willen de belasting voor het milieu natuurlijk zo laag mogelijk houden vandaar deze keuze. Het voordeel is dat je voor de briefpost niet thuis hoeft te blijven. 

Retourzending

Wil je een product retour sturen? Stuur een mailtje naar info@solobiomooi.nl en vertel ons om welk product het gaat. Vermeld ook je ordernummer. 

Je hoort zo snel mogelijk van ons hoe je het pakketje retour kunt sturen.
We sturen je een mail met óf een gratis retourzegel die je op je pakketje kan plakken óf je krijgt het verzoek om het (kleine) product per envelop naar ons toe te zenden (wij vergoeden je de postzegels).

Je kunt binnen 30 dagen na de factuurdatum een product retourneren. Verpak het product bij voorkeur in de originele verpakking en geef het pakketje af bij een vestiging van PostNL.
Je kunt de producten altijd retour zenden. SoloBioMooi zal in principe binnen 7 werkdagen, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst van de retourzending het geld terugstorten op je bank- of girorekening.

Wil je toch nog graag wat vragen over het retourneren, neem dan contact met ons op; wij zorgen dat je snel antwoord krijgt.

Beeldmateriaal

Op onze site vind je prachtig beeldmateriaal van Christiana van ByChristiana.nl.

Contactformulier

Vul het contactformulier in
Klantenservice