Je haar kleuren maar dan gezond!

23 november 2022


De biologische haarkleuringen van Surya Brasil

Wil jij je haar en je gezondheid ook niet langer blootstellen aan chemische verf?
Wij zijn het volledig met je eens, en selecteerden dus biologische haarkleuring van Surya Brasil in ons assortiment. Want ja, het kan echt! Je haar kleuren met een biologisch product. Waar komt de kleur in deze natuurlijke haarverf van Surya Brasil dan vandaan?
De producten van Surya Brasil zijn gebaseerd op gecertificeerde Henna uit India, en dit wordt gebruikt in combinatie met diverse kruiden en vruchten uit het Braziliaanse regenwoud, welke onder andere op de eigen plantages in Brazilië worden verbouwd. Dit gebeurt uiteraard allemaal op duurzame wijze.

 
Surya Brasil is helemaal vrij van chemische toevoegingen!

De producten van Surya Brasil zijn niet alleen maar verrijkt met biologische en natuurlijke ingredienten, ze zijn ook echt 100% vrij van chemische toevoegingen. Zo bevatten ze geen ammoniak, ppd, parabenen, peroxide, resorcinol, zware metalen, kunstmatige geurstoffen, siliconen, butylhydroxytolueen, formaldehyde, minerale olie en genetisch gemodificeerde grondstoffen.
De natuurlijke haarverf van Surya Brasil is dus harstikke veilig voor je haar en je gezondheid, ook wanneer je zwanger bent!

 
Surya Brasil is ook nog eens heel makkelijk in het gebruik

Surya Brasil heeft zowel haarverf in cremevorm als haarverf in poedervorm in het assortiment.
De creme producten zijn direct klaar voor gebruik. De poeder verf moet eerst even aangelengd worden met water. Heel handig is verder dat de kleuren onderling met elkaar te mengen zijn.
Mocht je je haar al eerder gekleurd hebben met chemische haarverf, dan is dat geen enkel probleem, want de natuurlijke haarverf van Surya Brasil pakt ook goed op chemisch behandeld haar.
De kleur zal vier tot zes weken zichtbaar zijn, maar dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe vaak je je haar wast.Omdat het gaat om een semipermanente kleuring zal de kleur langzaam verdwijnen.