Walden Natural Perfume A Little Stardust Purse Spray 15ml

€22,50

100% Natuurlijk parfum verrijkt met de luxueuze oliën Jasmijn en Ylang Ylang. Met de hand gemaakt en gecreëerd volgens eeuwenoude tradities. Meer info

Inhoud: 15ml
  • 100% natuurlijke ingredienten
  • Geen synthetische toevoegingen
  • Met de hand gemaakt volgens eeuwenoud recept
  • Spray flacon speciaal voor in de handtas
  • Pure etherische oliën en zacht graan alcohol
  • 3% korting bij 2 stuks
Voeg toe aan verlanglijstje

Meer informatie

Product informatie

Walden Parfum is veganistische natuurlijke parfum, gemaakt etherische oliën van planten en bloemen en de zachte natuurlijke graan alcohol. Geheel zonder chemische en synthetische ingrediënten.


Prachtige eau de parfum flacon speciaal voor in je handtas.


Walden natuurlijke parfum A Little Stardust is als volgt opgebouwd:
Topnoten: Iris, koffie
Hartnoten: Jasmijn, Ylang ylang
Basisnoten: Amyris, Labdanum, Tonkaboon, Vanille

 

Walden 100% natuurlijke parfum is VEGAN en dierproefvrij.


Walden perfumes worden ontwikkeld met 100% natuurlijke ingredienten en gecreëerd volgens eeuwenoude tradities. De inspiratie voor de parfumeur van Walden is afkomstig uit het gelijknamige boek dat zo’n twee eeuwen geleden geschreven werd door Henry David Thoreau. In dit boek is de schrijver op zoek naar een leven dat meer in harmonie staat met de natuur.
Walden perfumes hecht veel waarde aan authenticiteit en creativiteit en alle parfums worden dan ook in kleine hoeveelheden en met de hand gemaakt.

Ingrediënten

Alcohol (grain ethanol), Cananga Odorata Flower Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Foeniculum Vulgare Oil, Orris Concrete Butter, Coffea Arabica Seed Oil, Citrus Ladaniferus Absolute, Vanilla Planifolia Absolute, Jasminum Sambac Flower Absolute, Dipteryx Odorata Bean Absolute