Reviews & Blogs

Review | Oliv bio body milk & hand cream

22-07-2017 16:01

Dankzij het bloggen ontdek ik veel leuke merken met een mooi verhaal of een bijzonder ingrediënt. Bijvoorbeeld Oliv bio, een Frans merk waarbij olijfblad centraal staat. Ik heb de Oliv bio body milk en de hand cream getest voor een review!

Lees meer...

Review: Boho nagellak review | 5 mooie tinten!

15-07-2017 17:36

Wist je dat er zelfs groenere alternatieven zijn voor nagellak? Tot vorig jaar had ik hier nog nooit bij stil gestaan en nu heb ik zelfs enkel nog ‘groene’ lakjes. Daarmee bedoel ik natuurlijk niet de kleur groen, maar groen als in ‘eco’. En eigenlijk kun je het ook wel ‘eco chique’ noemen, want ik … Lees verder Review: Boho nagellak review | 5 mooie tinten!

Lees meer...

Review | ZoiY cleansing lotion & nachtcrème

06-07-2017 20:43

ZoiY is misschien een merk waar je nog nooit van gehoord hebt. En dan gebruiken ze ook nog eens een heel bijzonder ingrediënt waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Juist deze merken zijn natuurlijk extra leuk om uit te proberen! Kijk je mee naar de ZoiY cleansing lotion en nachtcrème?

Lees meer...

Review | The Ohm Collection couture duo

06-07-2017 20:21

Houd je van natuurlijke verzorging, maar ook van luxe? Dan is de The Ohm Collection couture duo een perfecte match voor jou. Het is een ware couture voor je huid. In dit artikel lees je meer over de dag- en nachtcrème van The Ohm Collection en het succesverhaal van het merk.

Lees meer...

Review | Santaverde cleansing milk

06-07-2017 20:11

Normaal gesproken ben ik niet zo dol op reinigingsmelk. Ik heb niet het gevoel dat mijn huid er echt schoon van wordt en het blijft vaak als een onaangenaam laagje op de huid liggen. Santaverde heeft echter een reinigingsmelk die bedoeld is om af te spoelen met water, namelijk de Santaverde cleansing milk.

Lees meer...

Review | Oliv eye contour gel

06-07-2017 19:51

Ik moet zeggen dat het er ‘vroeger’ nogal eens bij inschoot, een speciale crème voor de oog contouren. Nu ik helaas mijn eerste serieuze rimpels te pakken heb, smeer ik echter dagelijks trouw met een oogcrème. Of in het geval van Oliv’ bio de Oliv eye contour gel.

Lees meer...

Reviews & Blogs
Lees ook