• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Walden natural perfume

100% natuurlijke parfums. Verkrijgbaar in natuurlijke eau de parfum en in natuurlijke parfum olie.
Walden parfum bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen. De parfum bestaat enkel uit zacht graan alcohol, niet uitdrogend voor de huid, met pure essentiële oliën. 

Gebruik je liever geen graan alcohol kies dan voor de parfum-olie roll-on.

De inspiratie voor de Walden perfumes kwam van Henry Davids Thoreaus’ boek ‘Walden’. Dit boek was een soort meditatie guide die daarnaast mensen inspireerde om meer in eenheid te gaan leven met de natuur. Het werd geschreven toen Thoreau gedurende twee jaar in het Walden Forest woonde. Hoewel de publicatie van het boek inmiddels al langer dan twee eeuwen geleden is, zijn vandaag de dag nog steeds mensen geboeid door het principe van zelfvoorziening en anti-materialisme.

Parfums met 100% natuurlijke ingredienten

De Walden parfums zijn allemaal handgemaakt met 100% natuurlijke ingredienten en met een knipoog naar de periode voor de komst van parfums met (alleen maar) synthetische ingredienten.
Walden is er trots op dat zij de eeuwenoude tradities van het creeeren van bijzonderen geuren en het ontwikkelen van parfums met alleen de beste en hoogwaardigste ingredienten nog steeds in ere houden. Walden perfumes komt tegemoet aan alle wensen; zo vind je in de collectie zowel houtachtige, bloemige als frisse geuren. Zowel de parfums zelfs als de look van de Walden perfumes is buitengewoon luxueus.

Het bijzondere verhaal achter de namen van de parfums

De verpakking van elk Walden parfum heeft een quote gekregen die afkomstig is uit het boek Walden, wat natuurlijk de inspiratie was voor de gehele Walden collectie. De naam van elke afzonderlijke geur is dan weer een deel van die quote.

Walden Natural Perfumes zijn gemaakt van de beste natuurlijke harsen en essentiële oliën ter wereld.
Walden natuurlijke parfum wordt met de hand gemaakt in kleine partijen van 100% natuurlijke ingrediënten. Walden is, met recht, trots om de tradities van 'haute parfum' voort te zetten; de zoektocht naar de meest perfecte geuren die de natuur kan voortbrengen.

Moderne parfums worden gemaakt door 'geurchemici' met behulp van aroma-chemicaliën en geselecteerd door focusgroepen, vervolgens gemaakt in fabrieken en door beroemdheden gepromoot.
Hoewel deze parfums sterker ruiken en langer meegaan, missen ze vaak de diepte en subtiliteit van natuurlijke ingrediënten. Walden-parfums daarentegen worden gemaakt door onze parfumeur op basis van een idee of inspiratie met echte oliën en harsen.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies