• Gezonde cosmetica
  • Gratis verzenden vanaf 45,-
  • Voor 15 uur besteld
    dezelfde (werk)dag verstuurd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
[

Alledaagse producten voor in je badkamer, helemaal natuurlijk, verrijkt met de meest bijzondere biologische ingredienten en dan ook nog eens voorzien van een wel heel stijlvol jasje. 

Deo zonder aluminium

De eerste productlijn van The Ohm Collection was meteen een schot in de roos. Heerlijke deodorants in verschillende geuren. Maar geen gewone deodoranten, nee, The Ohm Collection ontwikkelde poederdeodoranten. Die niet alleen heel effectief werken zonder aluminium, maar ook nog eens goed en gezond voor je zijn.

Poeder deodorant

The Ohm Collection heeft een poeder deodorant ontwikkeld op basis van natriumbicarbonaat (ook wel zuiveringszout of baking soda genoemd), gecombineerd met de meest sensuele geuren van de meest hoogwaardige essentiële oliën ter wereld. 

Hoe werkt een poeder deodorant

Langs je oksels lopen verschillende lymfebanen. Deze banen lopen van en naar de borst en deze wil je niet onnodig belasten. 
The Ohm Collection maakt uitsluitend gebruik van ingrediënten die het lichaam ondersteunen in plaats van de lymfeklieren te vervuilen of af te sluiten. Natriumbicarbonaat heeft een alkaliserende werking op transpiratie, waardoor je lichaam de hele dag fris blijft. Het deopoeder ondersteunt dus in feite het lichaamseigen proces.

Even wennen


Het is even wennen, het blijft tenslotte een poeder, maar daarna wil je echt niet meer anders. Geen excuses meer om reguliere deo's te blijven gebruiken. De Ohm Deo Dorant doet gewoon wat 'ie belooft! De prijs-kwaliteit verhouding is trouwens prima in orde, want met een verpakking moet je zo’n zes maanden kunnen doen. The Ohm Collection Deodorant is verkrijgbaar in acht geuren, inmiddels is er ook een lijn speciaal voor tieners: No Sweat. 

Couture voor je huid

Na het succes van de poederdeodorants ontwikkelde The Ohm Collection een prachtige Crème Couture dag- en nachtcrème, gevolgd door een collectie zonnebrandproducten in het voorjaar van 2016. 
Alles 100% natuurlijk, gemaakt met de meest prachtige ingrediënten en de stijl en klasse die bij het merk horen. 

Universeel bewustzijn

Ohm is een mantra en een heilig symbool bekend in het Hindoeïsme en Boeddhisme. Het staat onder andere voor de beleving van het oneindige, het universele bewustzijn. Of misschien beter: het Kosmisch Bewustzijn. The Ohm Collection staat dan voor Cosmetisch Bewustzijn.