• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Een klein momentje van rust en thee kan ervoor zorgen dat je de spanningen even kunt loslaten en uiteindelijk kunt laten verdwijnen, zodat je beter gewapend bent tegen de hectische wereld waarin we leven. Teatox thee past super goed in een Ayurvedische lifestyle.

Harmonie

De producten van Teatox dragen allemaal bij aan de juiste harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Het is juist die harmonie die we in deze drukke, hectische moderne tijd vaak kwijt zijn. De hoogwaardige kwaliteit theeën van Teatox dragen bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. De verschillende lijnen zijn speciaal ontwikkeld zodat ze perfect passen in ieders dagelijks leven. 

Met zorg ontwikkeld

Teatox is ontwikkeld in samenwerking met experts. Iedere thee is met zorg samengesteld met een duidelijk en specifiek doel voor ogen, en bevat de juiste ingrediënten om dit doel te bereiken. Om de optimale samenstelling te bereiken is samengewerkt met wetenschappers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen en thee-experts. De filosofie van Teatox is harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Lichaam: Het gevoel van een gezond lichaam heeft een grote invloed op het welzijn. Maar de perfecte balans vinden en vasthouden is niet altijd gemakkelijk. Daarom heeft Teatox een theelijn ontwikkeld die gewichtsverlies eenvoudiger maakt als onderdeel van een gezondere levensstijl, zonder strenge diëten of ingewikkelde menu’s. 

Geest: Een heldere geest is een noodzakelijke voorwaarde voor het optimaal benutten van je intellectuele potentieel. Teatox heeft een handige ‘toolkit’ ontwikkeld die niet alleen heel effectief is om je geest helderder te krijgen maar die ook nog eens heerlijk smaakt! 

Ziel: Spanningen kunnen ontstaan door verschillende redenen. Onze moderne manier van leven is snel en hectisch. Gecombineerd met een gebrek aan lichaamsbeweging, stress en slechte voeding heeft dit een grote invloed op ons welzijn.

De mannen van TeaTox

De oprichters van Teatox zijn afkomstig uit Duitsland. Michael en Felix zijn al vrienden zolang ze zich kunnen herinneren. In Duitsland is nooit een echte theecultuur geweest, maar de interesse voor thee ontstond bij de twee vrienden toen zij samen in Azie waren.
Toen Micheal in Taiwan studeerde, verdiepte hij zich in de traditionele cultuur van de Aziatische thee, en in het bijzonder in de effecten van thee op lichaam en geest.
Felix op zijn beurt maakte in Argentinië kennis met de effecten van Matcha thee. Na hun afstuderen, en weer terug in Duitsland, besloten de vrienden een frisse wind door de Duitse theecultuur te laten waaien en maakten zij plannen om een eigen theemerk op de markt te brengen, wat paste bij de moderne tijd. 

Thee om blij van te worden

Het moest een thee worden met verschillende krachtige effecten, maar ook een thee waar mensen blij van werden, met een lekkere smaak en geur en die de balans tussen lichaam, ziel en geest zou versterken. Zo ontstond Teatox. Een serie theeën van hoge kwaliteit, met ieder zijn eigen specifieke werking. 

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies