• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Dark Brown 70ml
In mandje
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Chocolate 70ml Info
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Black 70ml Info
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Ash Blonde 70ml
In mandje
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Golden Brown 70ml Info
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Powder Golden Brown 50g
In mandje
€9,90 €7,92
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Powder Burgundy 50g
In mandje
€9,90 €7,92
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Powder Ash Brown 50g
In mandje
€9,90 €7,92
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Mahogany 70ml
In mandje
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Light Brown 70ml Info
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Vegan Color Fixation Conditioner 250ml
In mandje
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Swedish Blonde 70ml
In mandje
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Burgundy 70ml
In mandje
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Powder Neutral 50g - haarmasker
In mandje
€7,49 €5,99
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Reddish Dark Blond  70ml
In mandje
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Light Blonde 70ml
In mandje
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Vegan Color Fixation Shampoo 250ml
In mandje
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Powder Red 50g
In mandje
€9,90 €7,92
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Golden Blonde 70ml
In mandje
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Marsala 70ml
In mandje
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Cream Red 70ml
In mandje
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Powder Swedish Blonde 50g
In mandje
€9,90 €7,92
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Henna Haarverf Powder Strawberry Blonde 50g Info
€9,90 €7,92
Selecteer jouw kleur
Surya Brasil Vegan Color Fixation Haarmasker 230ml Info
€15,90 €12,72
Selecteer jouw kleur

Surya Brasil natuurlijke henna haarverf


Surya Brasil henna haarverf is meest gezonde haarverf die er bestaat. De formule bestaat voor 93,6% uit natuurlijke ingrediënten en is voor 99,2% recyclebaar. En niet onbelangrijk: na de eerste haarkleuring krijgt je haar al volume en een prachtige glans.

Surya Brasil natuurlijke henna haarverf bevat GEEN: ammoniak, ppd, parabenen, peroxide, resorcinol, zware metalen, kunstmatige geurstoffen, siliconen, butylhydroxytolueen, formaldehyde, minerale olie en geen genetisch gemodificeerde grondstoffen.

Het is in Brazilië één van de bekendste en meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van ontwikkeling en productie van biologische, organische en veganistische cosmeticaproducten voor huid en haar, en bestaat al sinds 1995.
De productie van de gecertificeerde (en meermaals bekroonde) producten vindt plaats in São Paulo. Hiervandaan worden de producten naar meer dan 30 landen wereldwijd geëxporteerd. 

In Zuid Amerika, de Verenigde Staten, Japan en Australië is Surya Brasil vegan haarverf al langere tijd bekend en erg populair, in Europa begint het merk sinds een aantal jaren ook meer bekendheid te krijgen. 

Haarverf- of PPD-allergie

Ben je allergisch voor PPD, ook wel p-phenylenediamine genoemd? Deze stof PPD is de grootste oorzaak van een allergische reactie op haarverf. Deze allergie uit zich in bultjes op de hoofdhuid, eczeem, een geirriteerde pijnlijke hoofdhuid, een jeukende hoofdhuid en zelfs oedeem; je krijgt een met vocht opgeblazen hoofd of handen.

Kies voor Surya Brasil natuurlijke henna kleuring, een hypo-allergene haarverf. Deze haarverf bevat geen schadelijke stoffen en is zacht en verzorgend voor je haar. Gezond je haar verven met plantaardige henna haarverf.

Surya Brasil vegan haarverf

Surya Brasil heeft een missie: biologische maar vooral ook veganistische cosmetica produceren die bijdragen aan ‘gezond mooi zijn’ en die daarnaast de kwaliteit van gezondheid en het algemeen welzijn van de mens bevorderen. Daarnaast ondersteunt en initieert het bedrijf acties die bijdragen aan een beter milieu, een betere samenleving en een beter dieren welzijn.

Surya Brasil streeft naar de ontwikkeling en verkoop van ethische producten die niet schadelijk zijn voor de mens, het milieu en dieren. De filosofie en levenswijze van Surya Brasil is voor een groot deel gebaseerd op Ayurveda, het is ook vanuit deze oude Indiase wijsheid dat de producten ontwikkeld worden. 

De producten zijn gebaseerd op gecertificeerde Henna uit India in combinatie met diverse kruiden en vruchten uit het Braziliaanse regenwoud, die onder andere op de eigen plantages in Brazilië worden verbouwd, uiteraard op duurzame wijze.
Hierdoor wordt het beste uit twee werelden samengevoegd, en ondersteunt het bedrijf de locale economie in de armere regio’s in zowel India als Brazilië. 

In Nederland is Surya Brasil 100% natuurlijke haarverf in eerste instantie gestart met de verkoop van de haarkleuringen en een haarmasker en later is daar ook de biologische haarverzorgingslijn bij gekomen. 

De bekendste producten van Surya Brasil zijn de Henna Powder en Henna Cream, beide bekroond en onderscheiden door de zeer hoge kwaliteit en het uitgebreide kleuraanbod.
De Henna Cream is in 2010 bekroond met de 'Best of Natural Beauty' award, en wordt wereldwijd door consumenten én professionals beschouwd als de oplossing op het gebied van natuurlijke haarkleuringen. 

Surya Brasil Henna Haarverf Crème

Surya Brasil Henna haarverf Cream is kant en klaar en dus snel en makkelijk in gebruik. De natuurlijke haarverf is ook uniek doordat het óók op donker gekleurd haar een zeer goede grijsdekking heeft, al direct bij de eerste behandeling. Henna Cream voorziet het haar niet alleen van een prachtige kleur, maar is ook intens verzorgend voor haar en hoofdhuid.
Surya Brasil Henna Cream is een biologische haarkleuring die rijk is aan antioxydanten en voedingsstoffen die je haar weer in een goede conditie brengen (en houden).

Surya Brasil Henna Cream biologische haarkleuring is verkrijgbaar in 15 schitterende kleuren. De kleuren zijn heel goed onderling te mengen zodat je je eigen kleurnuances kunt ontwikkelen. 

Surya Brasil Henna Haarverf Poeder

De haarverfpoeder van Surya Brasil is een meer traditionele biologische haarkleuring. Surya Brasil heeft, door toevoeging van diverse kruiden en vruchten uit Braziliaanse duurzame landbouw, een eigen draai gegeven aan de traditionele Henna poeder kleuringen en mede daardoor wordt het haar niet alleen voorzien van een prachtige kleuring, maar herstelt het zelfs intens beschadigd haar dat jarenlang is 'mishandeld' door chemische haarproducten en verf.
Zowel Surya Henna haarkleuring crème als Surya Henna haarkleuring poeder zijn direct te gebruiken op haar dat al chemisch is voorbehandeld (verven, permanenten, straighten etc.). 
Naast de Henna Cream en Henna Powder heeft Surya Brasil een intens verzorgend en voedend haarmasker in het assortiment, dat beschadigd haar snel weer herstelt.

Andere producten van Surya Brasil

Naast de haarverf heeft Suray Brasil ook een aantal producten van de 'Color Fixation lijn'. Denk hierbij aan een Color Fixation Shampoo, te gebruiken vóór je je haar verft en ook tussendoor, een Color Fixation conditioner, te gebruiken nadat je je haar hebt gewassen met de Color Fixation Shampoo, en een Color Fixation Mask.

Dit herstellende haarmasker bestaat voornamelijk uit rijstproteïne dat de kleur en de natuurlijke keratine van het haar herstelt en verbetert. Het is rijk aan natuurlijke oliën met verzachtende eigenschappen. Voor de beste werking breng je het haarmasker aan op je haar en wikkel je je hoofd dan in een warme handdoek. Ook kun je het haarmasker gebruiken als een intensieve haarbehandeling die je eens in de zoveel weken herhaalt, om zo je haar gezond te houden. Het masker zorgt voor een langer behoud van de kleurintensiteit en is geschikt voor elk haartype. 

Dermatologisch getest

Uiteraard geldt voor alle producten dat ze dermatologisch zijn getest zonder dierproeven, niet voor niets heeft Surya Brasil het 'Cruelty free' certificaat van PETA verkregen.
Surya Brasil is een hypo-allergene henna haarverf geschikt voor de meest allergische huid.

Surya Brasil henna haarverf is vegan en glutenvrij.

Zelf je haar verven met natuurlijke haarverf

Steeds meer mensen verven tegenwoordig zelf hun haar. Met Surya Brasil kun je gemakkelijk zelf je haar verven. De haarverf in créme vorm is van het grootste gemak en al gelijk klaar voor gebruik.
De haarverf in poedervorm is heel gemakkelijk aan te maken tot een goed papje en daarna even zo makkelijk in het haar aan te brengen. Eén tot anderhalf uur laten inwerken en klaar is klara. Bij elke haarverfverpakking zit een duidelijke handleiding.

Natuurlijke haarverf grijsdekking

Surya Brasil verzorgt het haar en dekt goed de grijze haren. Door de haarkleuring in herhaling te gebruiken zal het resultaat intenser worden. 

Surya Brasil Henna haarverf kopen

Henna haarverf van Surya Brasil is gemakkelijk online te bestellen bij SoloBioMooi. Het volledige assortiment henna haarverf creme én poeders is direct uit voorraad leverbaar. Keuze uit 22 kleuren.
Henna haarverf is vrij van para-fenyleendiamine (PPD, een gemeen stofje die zorgt dat de kleur lang blijft zitten), siliconen en peroxide.
Kies voor natuurlijke haarverf voor gezond en glanzend haar!

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies