• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Santaverde Pure Aloe Vera Gel zonder parfum 100ml Info
Selecteer jouw kleur
Santaverde Biologische Aloe Vera Age Protect Cream
In mandje
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Cream Rich zonder parfum 30ml
In mandje
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Face Sun Protect Cream SPF20 - 50ml
In mandje
Selecteer jouw kleur
Santaverde Biologische  Aloe Vera Age Protect Serum
In mandje
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Toner Classic 100ml
In mandje
€23,75
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Cream Medium zonder parfum 30ml
In mandje
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Handcreme 50ml
In mandje
€13,50
Selecteer jouw kleur
NIEUW
Santaverde Pure Anti-spot Gel 10ml
In mandje
€19,90
Selecteer jouw kleur
Santaverde Biologische Aloe Vera Age Protect Facial Oil
In mandje
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Cream Light zonder parfum 30ml
In mandje
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Eye Cream zonder parfum 10ml
In mandje
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Cleansing Milk 100ml
In mandje
€23,00
Selecteer jouw kleur
SALE
Santaverde Aloe Vera Sun Protect Lotion SPF15 - 100ml
In mandje
€29,95 €15,95
Selecteer jouw kleur
NIEUW
Santaverde Collagen drops 30ml
In mandje

Santaverde

Collagen drops 30ml

€34,99
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Hydrating Repair Gel 30ml
In mandje
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Cream Rich 30ml
In mandje
€30,95
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Toner Sensitive 100ml
In mandje
€23,75
Selecteer jouw kleur
NIEUW
Santaverde Probiotic drops 30ml
In mandje
€34,99
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Body Firming Gel 100ml
In mandje
€33,95
Selecteer jouw kleur
Santaverde XINGU age perfect cream 30ml
In mandje
€95,00
Selecteer jouw kleur
Santaverde Biologische Aloe Vera Age Protect Toner
In mandje
Selecteer jouw kleur
Santaverde Beauty Elixer Extra Rich 30ml Info
€38,95
Selecteer jouw kleur
Santaverde Aloe Vera Cleansing Gel 100ml
In mandje
€23,00
Selecteer jouw kleur

Download de Santaverde brochure

Santaverde, biologische cosmetica met aloe vera in zijn meest pure vorm

Huidverzorging verrijkt met alleen de beste en meest kostbare natuurlijke ingredienten, zonder een druppel water. Water is natuurlijk niet slecht voor je huid, maar in feite ‘doet’ water ook niets voor je huid. Maak kennis met de waardevolle ingredienten van SantaVerde. 

De aloe vera van SantaVerde

Santaverde kent geen toevoeging van water, alle producten bevatten 100% werkzame stoffen en 0% water. Dit is behoorlijk uniek in de cosmetica branche. Aloë Vera is een uiterst werkzame en heilzame stof. Het ondersteunt niet alleen het voortdurende regeneratieproces (vernieuwingsproces) van de huidcellen, het fungeert daarnaast als een belangrijk reservoir voor voedingsstoffen voor nieuwe jonge cellen.
Aloë Vera is intens hydraterend voor de huid.
Het sap van Aloë Vera zit boordevol vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, antioxidanten, enzymen en de specifieke polysaccharide (Aloverose) die uiterst waardevol en werkzaam voor de huid. 

Aloe vera uit Andalusie

Waar het gemiddelde gehalte Aloverose in Aloë Vera sap 400 mg/liter is, bevatten de Aloë Vera sappen van SantaVerde maar liefst 1200 mg/liter sap. Hoe hoger het gehalte Aloverose, hoe hoger de voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en aminozuren.
De Aloe Vera planten van SantaVerde groeien al meer dan 20 jaar in Andalusië, in het meest zuidelijke stukje van Spanje.
Deze plek, waar bijna het hele jaar door de zon schijnt, is de perfecte plek voor de Aloë Vera plant.
Velden vol Aloë Vera planten worden hier gekweekt, en op het juiste moment worden de verse bladeren met de hand verwerkt tot het kwalitatieve, meest zuivere Aloë Vera sap voor de producten van SantaVerde. 

De certificeringen van SantaVerde

De SantaVerde producten zijn BDIH en NaTrue gecertificeerd, twee van de bekendste en strengste certificaten op het gebied van natuurlijke cosmetica.
De producten zijn (uiteraard) niet getest op dieren, en hebben daarom het PETA Crueltyfree label. Alle producten van SantaVerde zijn geschikt voor veganisten. Alle ingrediënten die gebruikt worden voor de producten zijn afkomstig van gecontroleerd biologische landbouw.
Daarnaast draagt SantaVerde bij aan diverse maatschappelijke en ontwikkelingsprojecten. 

Hoe zit het met alcohol in de cosmetica

Vaak zijn er vragen over het gebruik van alcohol in natuurlijke cosmetica. Want alcohol droogt je huid toch uit? Ook in de producten van SantaVerde zit alcohol, maar wel een niet-uitdrogende, huidvriendelijke variant.
In reguliere cosmetische producten zit meestal gedenatureerde alcohol, eenvoudig gezegd is dit alcohol die zo bewerkt is, dat hij niet meer drinkbaar is. De middelen die hiervoor gebruikt worden, zogenaamde denatureringsmiddelen, worden verdacht van het veroorzaken van allergieën doordat ze het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid zouden beïnvloeden.
Ook aan natuurlijke cosmetica producten wordt vaak alcohol toegevoegd, om de producten langer houdbaar te maken. Vanwege zijn antibacteriële eigenschappen en natuurlijke oorsprong is alcohol hier een goed middel voor. 

SantaVerde gebruikt in haar producten (behalve in het SantaVerde Beauty Elixer) alcohol in zeer kleine hoeveelheden, en zónder het synthetische denatureringsmiddel.
Deze pure, onbewerkte alcohol is een uiterst effectieve, en tevens huidvriendelijke manier om natuurlijke cosmetica langer houdbaar te maken. Deze alcohol heeft een hoge verdraagzaamheidsfactor en droogt de huid niet uit.

Voor elk huidtype de juiste creme

SantaVerde heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een natuurlijk cosmeticamerk wat niet alleen bekend staat vanwege de mooie, werkzame ingrediënten, maar daarnaast steeds nieuwe producten blijft ontwikkelen die passen bij deze tijd.
Zo kun je met de SantaVerde Aloë Vera creams (verkrijgbaar in Light, Medium en Rich, met én zonder parfum) een huidverzorging op maat mixen en matchen.
En sinds kort is er een prachtige, uitgebreide Aloë Vera Age Perfect én Protect lijn verkrijgbaar, die ook de rijpere huid van de verzorging en voeding voorziet die ze nodig heeft. Uiteraard vind je deze, en alle andere producten uit het assortiment van SantaVerde, hier bij SoloBioMooi.

Hoe kies je de juiste creme van SantaVerde

Er bestaan veel verschillende huidtypen die ook nog eens verschillende behoeften hebben afhankelijk van het seizoen, tijdstip op de dag en/of activiteiten. Welk huidtype je ook hebt, SantaVerde komt tegemoet aan al je wensen en behoeften.

Stap 1: Bepaal of je een crème wilt gebruiken met of zonder parfum. Alle producten van Santaverde zijn NaTrue gecertificeerd. Dat betekent dat de parfum die gebruikt wordt 100% op basis is van natuurlijke etherische oliën. Toch is het mogelijk dat je hier gevoelig voor bent. Is dat het geval, dan adviseren wij om te beginnen met de crèmes zonder parfum.

Stap 2: Bepaal je huidtype en gebruik hier voor de speciaal ontwikkelde creme van SantaVerde. Wij maakten een handig overzicht zodat je kunt kijken welke creme van SantaVerde goed bij je past. 

Droge/vochtarme huid: Santaverde crème Rich of Medium én Rich

Normale huid: Santaverde crème Medium

Vette huid: Santaverde crème Light

Vochtarme huid met vette T-zone (voorhoofd, neus en kin): Rich of Medium én Light

Stap 3: Bepaal of er situaties zijn waarin je huid wel een ‘boost’ kan gebruiken.
Er zijn situaties denkbaar dat je huid wel een oppepper kan gebruiken. Guur winterweer, of juist heel veel zon bijvoorbeeld, maar ook wanneer je veel stress ervaart kan je huid wel eens iets extra’s gebruiken. Voor de droge en normale huid zou je dan kunnen kiezen voor het Santaverde beauty elixer. Voor de vette huid is een hydrating gel of extra tube crème Light vaak al voldoende.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies