• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

De fabriek van Rosenrot vind je in het Noord-Duitse stadje Eutin. Zodra je de hal betreedt, vliegen de heerlijke geuren je neus binnen. En niet alleen de geuren vallen op, ook de vormgeving van de Rosenrot producten: mooie pastelkleurige verpakkingen.

Eén ding is duidelijk: Rosenrot staat voor genieten van producten, en voor delen en cadeautjes geven. Daarbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel, want dat is ooit de reden geweest dat Rosenrot werd opgericht. De eigenaresse Karin Ziesmer schrok zo van de plastic troep in zee tijdens een surfles en daarna van al het plastic in haar badkamer, dat ze ter plekke het idee van Rosenrot bedacht: plasticvrije vaste cosmetica. En dat concept is werkelijkheid geworden en gaat ver: het transport hebben ze CO2 gemaakt, alle verpakkingsmaterialen zijn recyclebaar of volledig af te breken, de producten zijn volledig natuurlijk en biologisch gecertificeerd. Een top merk dus waar je badkamer ook nog eens van opfleurt! 

Alle Rosenrot producten worden met de hand geproduceerd, wat voor hen de enige manier is om hun kwaliteit te garanderen. Ze mogen zich met recht de koningin onder de solide cosmeticabedrijven noemen en komen regelmatig met nieuwe, altijd weer unieke producten die door hen persoonlijk zijn uitgeprobeerd. Dat is volgens hen de ultieme test: als je zelf versteld staat van de kwaliteit, werking en geurbeleving van je producten, dan durf je het ook met trots aan je klanten te verkopen. En dat ze trots zijn, dat merk je. En dat mag ook! 

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies