• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Het merk Oils of heaven speurt de hele wereld af naar de meest bijzondere, effectieve en kostbare biologische olien om te verwerken in schoonheidspproducten. Die zoektocht heeft geresulteerd in een compleet assortiment voor de ultieme en meest luxueuze verzorging van elk type huid.  

Pure biologische oliën

In het assortiment van Oils of heaven vind je pure, natuurlijke olien. Niets meer en zeker niets minder. De olien zijn puur te gebruiken, maar zijn ook zeer geschikt als serum. Hiervoor breng je wat aan onder de dag - of nachtcreme. Doordat de olien koud geperst worden, ben je verzekerd van de meest pure en hoogste kwaliteit. 

Cacay olie

Oils of Heaven heeft de eerste pure Cacay Olie op de Britse markt gebracht. Deze sensationele olie is een zeer krachtige anti-ageing olie. Cacay Olie is krachtig in het repareren en venieuwen van huidcellen. Cacay Olie komt uit Colombia en bevat 50% meer vitamine E en tweemaal de hoeveelheid linolzuur dan Argan Olie, evenals drie maal meer retinol dan rozenbottelolie. 

Moringa olie

Oils of Heaven organische Moringa olie is een cleanser én moisturizer in een. Moringa-olie bevat een zeer hoog percentage natuurlijke anti-oxidanten: oliezuur, vitamine A en vitamine C. Op deze manier helpt de olie de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Moringa olie kan heilzaam werken op de huid met eczeem en psoriasis.

Arganolie

Deze organische arganolie is afkomstig van de koude persing van Argan pitten. Arganolie is rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren zoals linolzuur, linoleenzuur en oliezuur, perfect voor het regenereren van weefsel en ter ondersteuning van een gezonde vochtbalans van de huid. Arganolie kan eveneens gebruikt worden op de huid met littekens of striae.

Rozenbottelolie

Organic Rosehip Oil is rijk aan vitamine C, K, en A en oliezuur, linoleenzuur en linolzuur. Ons lichaam heeft linoleenzuur nodig om nieuwe huidcellen te produceren. Deze zijn nodig om littekenweefsel te genezen en om een gezonde, gladde huid te krijgen en te behouden. De olie bevat verder ook transretinolzuur, een natuurlijke vorm van vitamine A. Dit zuur kan op een zeer bijzondere wijze bijdragen aan het verminderen van littekens en pigmentvlekjes.

Oils of heaven werkt samen

Oils of Heaven geeft het beste van wat de natuur voorbrengt en maakt de wereld nóg mooier. Oils of Heaven streeft ernaar om met de verwerking van deze oliën kleine lokale leveranciers op een eerlijke wijze te helpen. Vrouwen worden geholpen om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. De productie van deze hemelse biologische oliën vindt plaats op een duurzame, eerlijke en natuurlijke manier. 
Oils of Heaven geeft je absoluut het beste van wat de natuur voortbrengt op een duurzame, eerlijke en natuurlijke manier om de wereld nog mooier te maken!

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies