• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Puur natuur, in al haar vormen, is waar ik voor ga en sta. Mens en natuur zijn één en al prachtig en compleet van zichzelf. Ik ben er dan ook van overtuigd, dat wij als mens nooit iets tekort komen dat niet al van nature in onszelf of in de natuur aanwezig is. Zoals een gezond lichaam natuurlijke voeding nodig heeft, vraagt de huid om natuurlijke verzorging!

 

Al in mijn twintiger jaren kwam ik in aanraking met natuurlijke voeding om mijn gevoelige lijf beter van dienst te zijn. Eind jaren 90 ben ik mij gaan verdiepen in natuurlijke verzorging van de huid door een studie Aromatherapie te volgen. Mijn passie werd mijn eigen therapie en vanuit dit onderzoek en die ervaring werd mijn levensmissie geboren: het ontwikkelen van natuurlijke verzorgingsproducten en deze toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.
Ik gaf mijn onderneming de naam 'Miracles by Stella' omdat ik aan den lijve ondervond, welke wonderen er kunnen gebeuren wanneer je voor puur natuur kiest. Tijdens het proces van ontwikkelen en experimenteren werd mijn huid zichtbaar jonger, mijn glimlach intenser en voelde ik mij steeds gelukkiger worden.

 

Ik voelde mij steeds gelukkiger, omdat ik mij realiseerde dat ik voor het eerst van mijn leven van mijzelf begon te houden... Lange tijd voelde ik mij een rups, wetende dat ook ik die vlinder in mij had.
Met de ontwikkeling en groei van Miracles by Stella, transformeerde ik van die rups in een vlinder. Vanaf dat moment wilde ik niets liever, dan mijn levensgeluk en liefde delen. Dat doe ik door je 100% puur natuur aan te bieden, in de vorm van een unieke lijn huidverzorgingsproducten, alles op basis van aromatherapie. Je zult ervan houden!

Stella.
Miracles by Stella

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies