• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Marley’s Amsterdam 100% natuurlijke shampoovlokken

Marley’s shampoovlokken … Shampoo zonder water. We hebben weer zo’n mooi pareltje gevonden. In Amsterdam!

Een primeur. Marley’s Amsterdam produceert als eerste ter wereld shampoo vlokken. Soms kan een eeuwenoud concept simpelweg toch nóg beter. Neem nou shampoo. Zo’n beetje alle shampoo’s bestaan voor minimaal 80% uit water. En dat is zonde. Zonde van het fabricageproces, zonde van al dat transport, zonde van de opslag .. terwijl (bijna) iedereen ruim voldoende water uit de kraan hebben.

Marley’s Amsterdam shampoo vlokken – de eisen

Marley’s doel was om het transport met 80% te verminderen! In plaats van vijf vrachtauto’s nog maar één vrachtauto te laten rijden en tegelijkertijd het plasticgebruik drastisch terug te dringen. De shampoo moest natuurlijk, natuurlijk zijn én de shampoo ervaring mocht niet anders zijn dan dat he gewent bent. Het anwoord? Shampoo vlokken, waar je thuis ‘normale’ shampoo van maakt. Briljant natuurlijk.

Natuurlijke shampoovlokken

Oja, hadden we al verteld dat het een volledig natuurlijke shampoo is? Dus zonder de palmolie, SLS, parabenen en zonder microplastics. Samen staan we voor ‘happy hair and a happy planet’.

Gebruiksaanwijzing Marley’s Shampoovlokken

Maak je shampoo een avond van te voren klaar, zodat je hem de volgende ochtend meteen kan gebruiken.

Stap 1: Voeg 450ml kokend water toe aan de Marley’s zak en roer door.

Stap 2: Laat het staan tot alle vlokken zijn opgelost. Giet het vervolgens over in de Marley’s fles (of een ander herbruikbare fles).

Stap 3: Zet de fles (zonder pomp) een nachtje in de koelkast en de tijd doet de rest.

Stap 4: Draai de pomp op de fles, schud de fles nog even goed door en je dag kan beginnen!

Ga met ons single use plastic tegen en giet de shampoo over in een oude shampoo fles of andere herbruikbare fles. Shampoo op? Hervul hem met nieuwe Marley’s vlokken!

Omdat het een natuurlijk product is, kan het na verloop van tijd dikker worden. Even goed schudden en je shampoo is weer helemaal de oude.

Tot slot.. Marley’s shampoo is 100% natuurlijk. Dit betekent dat de shampoo een iets wat andere structuur kan hebben dan je gewend bent, daarnaast kan het ook zijn dat het wat minder schuimt. Dit doet verder niet af aan de kwaliteit. Geef je haar even de tijd om aan deze natuurlijke shampoo te wennen en je zult zien dat je er schoon en glanzend haar voor terug krijgt!

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies