• Gezonde cosmetica
  • Gratis verzenden vanaf 45,-
  • Voor 15 uur besteld
    dezelfde (werk)dag verstuurd
  • Klanttevredenheid 9,5,/10

LOGONA - SANTE: In 1978 is het bedrijf opgericht onder de naam Lorien Goods en aanvankelijk werden natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica geimporteerd. Maar deze werden al snel vervangen door producten met recepturen die zelf werden ontwikkeld. Sinds 1985 wordt de naam LOGONA gebruikt. Vanaf het begin heeft LOGONA -voor zichzelf- zeer strenge kwaliteitseisen gehanteerd. Dit, toen nog onbekende, concept van natuurlijke huidverzorgingsproducten, sloeg al snel aan en het assortiment werd steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig omvat het volledige assortiment van LOGONA ruim 200 producten die allemaal gericht zijn op het gezond houden en mooier maken van je lichaam. 

Bij alle producten wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals plantaardige vetten, oliën en wassen, bloesemwaters en kruidenexctracten of etherische aroma's en -oliën. Allemaal afkomstig van in het wild geplukte planten of gecontroleerde biologische teelt. Maar Logona kijkt verder; naast de strenge selectie van de ingrediënten is ook de impact van het totale product op het milieu van groot belang. Logona hanteert grondstofen- en milieubesparende productiemethoden, selecteerd op maximale afbreekbaarheid van de eindproducten en grondstoffen en gebruikt zo weinig mogelijk (maar altijd herbruikbare) verpakkingsmaterialen. 

♡ Alle LOGONA-producten dragen het BDIH keurmerk voor erkende natuurlijke cosmetica en voldoen (natuurlijk) aan alle strenge eisen die daarvoor gelden. Lees hier meer over BDIH.

♡ Logona maakt gebruik van oliën en plantenextracten uit biologische teelt of verkregen door wildpluk. 

♡ Logona maakt GEEN gebruik van petrochemische derivaten zoals paraffine, PEG-verbindingen (geëthoxyleerde grondstoffen ) en siliconen. 

♡ De geuren van de Logona producten worden opgebouwd door puur natuurlijke etherische oliën. De producten bevatten dus geen kunstmatige aroma's of kleurstoffen. 

♡ Om de microbiologische veiligheid van de natuurlijke producten te garanderen (houdbaarheid) maakt Logona gebruik van natuurlijke conserveermiddelen zoals etherische oliën. In uitzonderlijke gevallen en alleen als het absoluut noodzakelijk is worden bepaalde conserveermiddelen voor voedingsmiddelen gebruikt. Maar deze zijn altijd mild en voldoen altijd aan de BDIH eisen. 

♡ Alle Logona producten, inclusief de ingrediënten die gebruikt zijn, worden NIET getest op dieren

♡ Alle Logona natuurlijke cosmetica worden uitgebreid getest om zo te komen tot een perfecte huidverdraagzaamheid. Deze testen worden uitsluitend uitgevoerd onder dermatologisch toezicht op vrijwillige testpersonen. 

♡ Logona natuurlijke cosmetica is vrij van bestanddelen waarvan bekend is dat ze allergeen zijn of kunnen zijn.

♡ De productie, maar ook de ontwikkeling van alle Logona natuurlijke cosmetica is gebaseerd op een verantwoorde omgang met de natuur waar wij een onderdeel van zijn.

♡ Alle Logona natuurlijke cosmetica zijn ontwikkeld én geproduceerd in Duitsland" '100% Made in germany’