• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Lavera is een natuurlijk cosmeticamerk dat al sinds 1987 bestaat en gedurende de tijd steeds met de eisen en wensen van de consument is meegegaan. Het merk is opgericht door Thomas Haase, die zelf aan een chronische huidaandoening lijdt en op zoek was naar producten die goed verdragen werden door zijn gevoelige huid.

Respect voor mens en milieu

Alle producten van Lavera zijn huidvriendelijk, 100% dermatologisch getest en binnen het assortiment vind je producten voor zelfs de meest gevoelige huid. Eén van de belangrijkste speerpunten van Lavera is respect voor de natuur. Overal waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van producten van gecontroleerde biologische teelt, de ingrediënten worden doorlopend onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. 

Puur natuur 

Alle producten zijn vrij van chemische conserveringsmiddelen en chemische parfums. Ook aan de verpakkingen en productie worden hoge eisen gesteld: bij de productie wordt gebruik gemaakt van groene stroom, en alles gebeurt op het hoogst haalbare technische niveau. 

Het uitgangspunt van Lavera was en is nog steeds het produceren van cosmetica die écht natuurlijk, huidvriendelijk en werkzaam is. Lavera is tegen dierproeven; de producten worden getest door vrijwillige proefpersonen, zodat de veiligheid en werkzaamheid van de producten gewaarborgd is. 

De producten van Lavera bevatten geen chemicaliën, siliconen, op aardolie gebaseerde olie, aluminiumzouten en micro plastic deeltjes. Lavera heeft een uitgebreid assortiment met producten voor het hele gezin, van jong tot oud, voor ieder huidtype. 

De pure verzorgingsproducten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. Ook de geuren zijn 100% natuurlijk. Er worden géén synthetische conserveringsmiddelen, geurstoffen of aroma's gebruikt. Producten met ingrediënten zoals de natuur ze gemaakt en bedoeld heeft. 

De certificeringen van Lavera

Door de diverse certificeringen ben je met de producten van Lavera gegarandeerd van écht natuurlijke cosmetica:

- NATRUE certificaat is het strengste internationale keurmerk voor natuurlijke cosmetica, hiermee kun je zien of een product voldoet aan de richtlijnen voor natuurlijke cosmetica

- ORGANIC LABEL staat voor natuurlijke huidverzorging die waardevolle, organische plantaardige ingrediënten, extracten en vloeistoffen uit eigen teelt en/of productie bevat

- VEGAN label is tevens een internationaal label, dit geeft aan welke producten volledig veganistich zijn en dus geen dierlijke ingrediënten bevatten. Alle producten met dit label worden geregistreerd bij de Vegan Society in Londen

- GREEN BRAND is het label dat wordt toegekend aan merken die ‘ecologisch, duurzaam en bewust produceren en daarnaast een actieve bijdrage leveren aan het milieubewustzijn’. 

Met de verzorgingsproducten van Lavera kun je je huid dus optimaal verzorgen met respect voor de natuur.

Compleet assortiment

Bij SoloBioMooi vind je uiteraard een uitgebreid assortiment Lavera producten. Gezichtsverzorging voor verschillende huidtypen, producten voor de dagelijkse lichaamsverzorging maar ook voor meer specifieke huidproblemen. Lavera heeft haarverzorging, een speciale mannenlijn en een uitgebreide make-up lijn die zowel qua uitstraling als qua kwaliteit helemaal voldoet aan de eisen van de moderne vrouw. Allemaal uiteraard tegen de fijne, betaalbare prijzen waar Lavera óók al zo lang bekend om staat.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies