• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Aleppo Olijfzeep Najel Aleppo reuzenzeep 12%  Laurier 30kg (!)
In mandje
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Olijfzeep 5% Laurierolie 190g
In mandje
€5,20
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Olijfzeep 100% Olijfolie 200g
In mandje
€5,95
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Olijfzeep 12%  Laurierbesolie 200g
In mandje
€6,95
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Olijfzeep 30%  Laurierbesolie 170g
In mandje
€8,75
Selecteer jouw kleur
BESTSELLER
Aleppo Olijfzeep Najel Olijfzeep Laurierolie 40%  185g
In mandje
€10,95
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Amber en Oud Aroma aan koord 150g
In mandje
€7,59
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Olijfzeep Gastenzeepje 5 x 20g
In mandje
€4,99
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel BIO vloeibare olijfzeep zeep 5% pompfles 500ml
In mandje
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel BIO vloeibare zeep pompfles 20% laurier 500ml
In mandje
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Loofah Massage Handschoen
In mandje
€10,95
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Peeling Handschoen
In mandje

Aleppo Olijfzeep

Najel Peeling Handschoen

€7,79
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Zeepbakje Hout
In mandje

Aleppo Olijfzeep

Najel Zeepbakje Hout

€4,95
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Damascus Rozenzeep 100g
In mandje
€4,65
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Jasmijnolie Zeep 100g
In mandje

Aleppo Olijfzeep

Najel Jasmijnolie Zeep 100g

€4,65
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Aluin Deodorantstick 100g
In mandje
€10,95
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Aluin Deodorantspray 125ml
In mandje
€6,95
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Shampoo 2in1 droog haar 500ml
In mandje
€16,50
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Shampoo 2in1 normaal haar 500ml
In mandje
€16,50
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Shampoo 2in1 vet haar 500ml
In mandje
€16,50
Selecteer jouw kleur
Aleppo Olijfzeep Najel Shower Gel met Jasmijn 500ml
In mandje
€11,50
Selecteer jouw kleur
BESTSELLER
Aleppo Olijfzeep Najel Hammam Ritual Gift Set
In mandje

Aleppo Olijfzeep

Najel Hammam Ritual Gift Set

€40,00
Selecteer jouw kleur
NIEUW
Aleppo Olijfzeep Najel Discovery of Aleppo Gift Set
In mandje
€40,00
Selecteer jouw kleur
BESTSELLER
Aleppo Olijfzeep Najel Queen of Roses Gift Set
In mandje
€40,00
Selecteer jouw kleur
Aleppo olijfzeep is 100% plantaardig en natuurlijk. De olijfzeep bestaat uit verzeepte olijfolie, water en laurierbesolie. Een geweldige pure zeep dus die volledig afbreekbaar is. Olijfzepen reinigen, beschermen je huid en hebben nagelang het percentage toegevoegd laurierbesolie een anti-bacteriële werking. Eenmaal een olijfzeep gebruikt en je wilt nooit anders meer.

Je kunt deze zeep gebruiken als lichaamsverzorging, of voor het wassen van je haar. Maar je kunt Aleppo-zepen op nog veel meer manieren toepassen.
Je kunt het gebruiken voor het wassen van linnen, (stoffen) meubels en tapijten. Voor het nat scheren is er geen beter product dan Aleppo zeep. Aleppozeep is ook zeer geschikt voor een babybadje en voor een hand- of voetenbad. De zeep helpt tegen winterhanden en -voeten (kloven/wondjes etc.)
Aleppo zeep is zo zacht dat het zeer geschikt is voor het wassen van de intieme delen van het lichaam, het zorgt voor de juiste zuurgraad en voorkomt veel vrouwelijk ongemak. En hoe raar het ook klinkt, je kunt olijfzeep zelfs gebruiken als tandpasta!
Aleppo zeep als tandpasta voorkomt tandvleesontsteking en helpt bij de genezing van aften. Het smaakt romig en geeft een prettig en langdurig schoon gevoel. 

Uitzonderlijk zacht

Een Aleppo Olijfzeep is niet PH-neutraal. PH-neutraal is 7,0. De olijfzepen hebben een PH van 9,5 - 10,0. De Aleppo zeep is de enige zeep die blijft drijven in water, dit komt door de uitzonderlijke rijkheid aan plantaardige oliën. Deze zeep geeft weinig schuim, en hoewel sommige mensen daaraan moeten wennen, is dit hét bewijs voor de bijzondere zachtheid van deze zeep. 

Even wennen

Als je Aleppo zeep voor het eerst gebruikt, kan het even wennen zijn. Het ruikt en voelt anders dan de meeste andere verzorgingsproducten. Ook de huid en het haar kunnen in het begin wat moeite hebben met de natuurlijke zeep. Dit komt doordat ze gewend zijn geraakt aan andere (chemische) producten, en als het ware moeten ‘afkicken’ hiervan. Na enkele dagen gebruik merk je het verschil en voel je wat Aleppo zeep voor de huid en het haar doet. 

Wonder uit de natuur

Aleppo zeep is een waar wonder uit de natuur! De olijfolie en laurier bessen olie in de Najel Aleppo producten, worden gecontroleerd door Ecocert. Aleppo Najel zepen staan voor hoge kwaliteit en transparantie. Alle Aleppo zepen in de shop, zo ook de Najel zepen, zijn vrij van dierlijke ingrediënten, kunstmatige geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. En natuurlijk worden ze niet getest op dieren. 

De Aleppo zeep met olijfolie en laurierbesolie combineert de zachtheid van olijfolie en de delicate geur en kracht van laurier. Dit is een ongeëvenaarde combinatie! Laurierbesolie werkt bacterie- en schimmeldodend en is antiviraal en pijnstillend. Vandaar dat deze zeep een bijzonder krachtige, effectieve werking heeft tegen huidaandoeningen als acné, mycose, psoriasis, vette huid en/of zweren. 

Goed om te weten

Aleppozeep heeft een andere kleur van binnen dan van buiten. Als je de zeep door midden snijdt kun je dit heel goed zien. Dit kleurverschil ontstaat tijdens het negen maanden durende droogproces van de zeep. Door het zonlicht oxideert de buitenkant van het zeepblok en krijgt het een geel/bruine kleur.
De binnenkant van Aleppo Zeep blijft olijfgroen van kleur.

Dit kleurverschil heeft totaal geen invloed op de werking en kwaliteit van de zeep en is dus heel normaal. Het betekent niet dat de zeep niet meer goed is of niet meer gebruikt kan worden. Het geeft Aleppo Zeep juist een eigen identiteit. En, het kleurverschil geeft een leuke uitstraling, mocht je de zeep doorsnijden. Houd er wel rekening mee dat het kleurverschil weer verdwijnt als het zeepblok langere tijd aan daglicht blootgesteld wordt.

Groot assortiment NAJEL Aleppo zepen bij SoloBioMooi

SoloBioMooi heeft een zeer uitgebreid assortiment Aleppo Zeep. Sterker nog, ons assortiment is één van de grootste van Nederland. En het bevat inmiddels niet meer alleen zepen, maar ook andere huid- en verzorgingsproducten voor het haar van dit bijzondere merk.
Waarom? Omdat we fan zijn van Aleppo zepen! Een Aleppo zeep is natuurlijk, geeft geen allergische reacties, is antiseptisch, maakt je huid zacht en brengt je haar weer in balans, maar je kunt er ook je tanden mee poetsen en zelfs je kleding mee wassen. Geen wonder dat niet alleen wij, maar heel veel mensen fan zijn van Aleppo zepen. Bovendien zijn de prijzen, voor zo'n mooi en eerlijk product, zeer vriendelijk te noemen.

Aleppo-zeep is één van de oudste en bekendste zepen wereldwijd. Aleppo-zeep is een zuivere, plantaardige zeep van uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt op basis van olijfolie en laurierbesolie. De zeep werd ‘uitgevonden’ door de Mesopotamiërs in het oosten van de Bosphorus en is de voorvader van de later ontstane Marseille zeep. 

De geschiedenis van Aleppo-zeep

Aleppo zeep wordt gedurende een periode van negen maanden op een natuurlijke manier gedroogd in de zon. Een traditie die al meer dan 4000 jaar bestaat, en die ook niet zal veranderen vanwege het grote succes van deze productiewijze. De geschiedenis van Aleppo zeep gaat ver terug, de zeep is rond 1250 door kruisvaarders mee naar Marseille genomen.
Na verloop van tijd ontstond er hier een hele industrie van Marseille zeep, deze werd ook verder ontwikkeld en leek na verloop van tijd niet meer op het oorspronkelijke product, de Aleppo zeep. De Mesopotamiërs bleven echter wel trouw aan het bewezen concept. De ambachtelijke en natuurlijke manier van produceren is het grote geheim van de Aleppo zeep, dit is in al die 4000 jaar dan ook onveranderd gebleven. 

Een bijzonder ritueel

Ieder jaar in oktober/november, als de olijf- en laurierbesolie worden geëxtraheerd, herhaalt zich hetzelfde ritueel. Men giet eerst de olijfolie in een grote traditionele verzepingsbak. Dan mengt men de olijfolie met water en soda zodat de olie langzaam gaat verzepen.
Na het afkoelen volgt de handmatige versnijding van de zepen. De laatste stap is het rijpingsproces; gedurende negen maanden worden de grote zeepblokken gedroogd in de volle zon. Dit proces geeft de Aleppo zeep haar karakteristieke uiterlijk: een lichtgroene kleur aan de harde buitenkant, en de iets donkergroene kleur in de zachtere binnenkant.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies