• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Balm Balm Chamomile Floral Water 100ml
In mandje
€16,00 €12,80
Selecteer jouw kleur
Balm Balm Chamomile Floral Water 30ml
In mandje
€9,95 €7,96
Selecteer jouw kleur
Balm Balm Fragrance free Body Oil 100ml
In mandje
€21,00 €16,80
Selecteer jouw kleur
Balm Balm Fragrance free Body Oil 100ml
In mandje
€9,00 €7,20
Selecteer jouw kleur
BESTSELLER
Balm Balm Zonder Parfum Body Balm 120ml
In mandje
€22,95 €18,36
Selecteer jouw kleur
Jeuk is een veelvoorkomend huidprobleem dat vaak niet op zichzelf staat. Bij mensen die veel / vaak jeuk hebben spelen vaak dieperliggende problemen een rol. Bij jeuk worden bepaalde jeukzenuwen in de huid geprikkeld. Deze zenuwen kunnen geprikkeld worden door verschillende stoffen. Een aantal van deze stoffen komen vooral vrij wanneer de huid ontstoken is. Veel ontstekingen gaan dan ook gepaard met jeuk, net zoals bij eczeem het geval is. De oorzaak van jeuk is niet altijd heel specifiek te achterhalen. Soms kan jeuk tijdelijk zijn, maar het probleem kan ook langdurig zijn.

Over het algemeen zou je kunnen zeggen dat een huid die vaak jeuk heeft, een gevoelige huid is. Behandel een huid met jeuk dan ook als een gevoelige huid. Vermijd irriterende stoffen, peelings en scrubs, heet douchen, overmatige blootstelling aan de zon en kies voor zachte producten met kalmerende ingredienten die de huid comfortabel laten aanvoelen. 

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies