Kennis & Info

Grotere kans op kanker door haarverf?

31-10-2017 13:25

Dat je haar verven met chemische verf niet goed is, moge duidelijk zijn. Na Brits onderzoek blijkt dat vrouwen die vaak hun haar verven 14 % procent meer kans hebben op borstkanker. Is er écht een grotere kans op kanker door haarverf?

Lees meer...

Product swatches op Solobiomooi.nl

17-10-2017 11:37

Nieuw bij Solobiomooi: product swatches! Het kan soms moeilijk zijn om de juiste kleur te kiezen als je online shopt. Bij Solobiomooi kon je altijd al kleur afbeeldingen vinden, maar sinds kort vind je ook swatches bij de producten! In dit artikel vertellen we je voor welke merken dit geldt.

Lees meer...

Schadelijke stoffen in lippenbalsem

26-09-2017 16:33

Vandaag verscheen er een artikel op RTL Nieuws over de Belgische consumentenbond die waarschuwt over schadelijke stoffen in lippenbalsem. Het verzorgende gevoel komt door minerale oliën (die zorgen voor de vettige structuur) en die zijn niet echt gezond voor je…

Lees meer...

De perfecte basis make-up creëren

12-09-2017 20:01

We willen er elke dag op ons best uitzien. Het spreekt voor zich dat gezond eten, veel bewegen en natuurlijke huidverzorging bijdraagt aan lekker in je vel zitten. Soms kunnen we daar echter wat hulp bij gebruiken. In dit artikel vertellen we hoe je een perfecte basis make-up creëert.

Lees meer...

Foundation aanbrengen | Tips van Solobiomooi

12-09-2017 19:54

Je kunt nog zulke mooie make-up producten hebben, het hebben van goede skills voor het aanbrengen van make-up  is ook niet onbelangrijk. Natuurlijk helpen goede tools hier ook een handje bij. Wanneer je dit stappenplan volgt, heb je je foundation aanbrengen zo onder de knie.

Lees meer...

Veilige zonnebrand voor het rif

05-09-2017 19:34

Veilig zonnen wordt gelukkig steeds meer de norm. Sowieso is er al meer bekend over de gevaren die overmatige blootstelling aan de zon met zich mee kunnen brengen. Maar tegenwoordig verdiepen we ons gelukkig ook steeds meer in veilige zonnebrand voor het rif.

Lees meer...

Reviews & Blogs
Lees ook