Kennis & Info

Product swatches op Solobiomooi.nl

10-08-2017 22:18

Nieuw bij Solobiomooi: product swatches! Het kan soms moeilijk zijn om de juiste kleur te kiezen als je online shopt. Bij Solobiomooi kon je altijd al kleur afbeeldingen vinden, maar sinds kort vind je ook swatches bij de producten! In dit artikel vertellen we je voor welke merken dit geldt.

Lees meer...

Indemne voor elk huidprobleem

10-08-2017 22:15

Indemne voor elk huidprobleem met natuurlijke ingrediënten! Dat klinkt nogal veelbelovend, maar het is inmiddels al vaker bewezen. De natuurlijke producten van Indemne kunnen niet alleen bij huidproblemen gebruikt worden, maar ook preventief. In dit artikel lees je meer over dit mooie merk!

Lees meer...

Deodorant zonder aluminiumzouten

10-08-2017 21:52

Het krijgt steeds meer bekendheid: deodorant zonder aluminiumzouten. Maar wat wil dat nu eigenlijk zeggen en waarom zou je kiezen voor een deodorant zonder aluminium? In dit artikel leggen we je uit waarom we eigenlijk zweten en wat het verschil is tussen een deodorant en een anti-transpirant!

Lees meer...

The Ohm collection met zeoliet

10-08-2017 21:44

Het dagelijks gebruiken van een gezichtcrème is eigenlijk niet meer weg te denken uit onze skincare routine. We gebruiken het elke dag opnieuw, maar welke functies heeft een crème nu eigenlijk? In dit artikel maak je kennis met het bijzondere The Ohm Collection met zeoliet!

Lees meer...

Indemne moussaillon

10-08-2017 21:35

Na een doucheolie, een douchegel, een douchemousse en een ouderwetse zeep om mee te douchen, zou je denken dat de markt voor douche producten wel door zijn ideeën heen was. Maar Indemne bewijst met de Indemne Moussaillon poederzeep het tegendeel!

Lees meer...

Indemne Eau de genie

10-08-2017 21:29

Herkenbaar? Hoor je het woord ‘genie’, dan moet je direct aan de geest uit de lamp van Aladdin denken. Genie in a bottle, dat is eigenlijk precies waar de bijzondere inhoud van dit flesje van Indemne symbool voor staat. In dit artikel vind je meer informatie over Indemne Eau de Genie.

Lees meer...

Reviews & Blogs
Lees ook