• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
La Fare 1789 Intense Lightening Mist 200ml
In mandje
€15,00
Selecteer jouw kleur
BESTSELLER
Oliv Bio Gentle Cleansing Milk 150ml
In mandje
€19,95
Selecteer jouw kleur
Uoga Uoga Pshht! Refreshing Rose Toner
In mandje
€12,95
Selecteer jouw kleur
Oliv Bio Moisturizing Fresh Water 150ml
In mandje
€18,95
Selecteer jouw kleur
Montbrun eau Thermale Cleansing Milk 200ml
In mandje

Montbrun eau Thermale

Cleansing Milk 200ml

€13,95
Selecteer jouw kleur
Yverum OOG-en LIPSERUM 15ml en LIP CARE COVER  - VEGAN
In mandje
Selecteer jouw kleur

Bij het ouder worden van de huid horen fijne lijntjes en rimpels er een beetje bij. Rimpelvorming is een natuurlijk verschijnsel. Vanaf een bepaalde leeftijd neemt de natuurlijke aanmaak van bepaalde stoffen in de huid af. Het verzakken van de huidstructuur gebeurt door de vermindering in de huid van collageen en elastine. Collageen heeft een soort lijmachtige eigenschappen, houdt de huid letterlijk bij elkaar en op die manier speelt het een rol bij de stevigheid van de huid.  Fijne rimpels ontstaan ook door vermindering van elastine vezels in de huid, deze zorgen ervoor dat de huid elastisch blijft.

Niemand kan de vorming van lijntjes en rimpels voorkomen. Wel is het zo dat je de vorming wat kan afremmen door de huid goed te beschermen tegen de zon. Zon is eigenlijk een van de grootste boodsdoeners wanneer het gaat om het verouderen van de huid. Roken en alcohol spelen ook een belangrijk rol bij (vroegtijdige) huidveroudering. Wanneer je lijntjes en rimpels wilt aanpakken, kies dan voor intensief voedende, beschermende producten die tevens bijvoorbeeld de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren. Ook hebben wij prachtige producten verrijkt met een hoge dosis plantaardige hyaluronzuur die je kunnen helpen om de vochtigheidsgraad en de elasticiteit van de huid te verbeteren. 
Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies