• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Acne is een veelvoorkomend huidprobleem. Het kan voorkomen op alle leeftijden, zowel bij mannen als bij vrouwen. Het is niet besmettelijk. Acne komt vaker voor bij een vette huid dan op een droge huid, maar een vette huid hoeft niet per definitie acne-gevoelig te zijn. Acne ontstaat wanneer (het teveel aan) talg in aanraking komt met bacterien. 
Vaak zijn mensen met acne geneigd om agressieve danwel uitdrogende producten te gebruiken.
Wij selecteerden speciale producten die effectief werken voor acne, maar wel heel mild zijn voor de huid. Ze focussen zich op de onzuiverheden, maar doen dat zonder de huid uit balans te brengen.
Kies naast je standaard reiniging en gezichtsverzorging af en toe voor een intensief reinigend gezichtsmasker. Wij raden het gebruik van een peeling of scrub af bij een acne-huid. Door de peeling deeltjes kunnen onzuiverheden ‘openknappen’ waardoor de bacterieren over het gezicht verspreid worden en hierdoor wordt het probleem vaak verergerd.
Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies