Service

Hoe kan ik een pakketje retourneren?

Stuur een mailtje naar info@solobiomooi.nl en vertel ons om welk product het gaat. Vermeld ook je ordernummer. 

Je hoort zo snel mogelijk van ons of en hoe het pakketje retour kan. We sturen je een mailtje met óf een gratis retourzegel die je op je pakketje kan plakken óf je krijgt het verzoek om het (kleine) product per envelop naar ons toe te zenden (wij vergoeden je de postzegels).

Je kunt binnen 30 dagen (factuurdatum) een product retourneren. Verpak het product bij voorkeur in de originele verpakking en geef het pakketje af bij een van de PostNL vestigingen. Je kunt de producten GRATIS retour zenden. SoloBioMooi zal binnen 7 werkdagen, maar uiterlijk binnen 30 werkdagen na ontvangst van de retourzending je geld terugstorten op je bank- of girorekening.

Wil je toch nog graag wat vragen over het retourneren, neem dan contact met ons op; wij zorgen dat je snel antwoord krijgt.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Al onze gegevens staan op deze pagina: Contact. We vinden het leuk als je contact met ons opneemt.

Mag ik jullie bellen met vragen?

Natuurlijk mag je ons bellen! En om dat te bewijzen is hier ons telefoonnummer: 0343-755293 

Wat staat er in de Algemene Voorwaarden?

Onze algemene voorwaarden of leveringsvoorwaarden vind je onderaan elke pagina links in de footer achter de link 'Algemene voorwaarden'.

Deze voorwaarden zijn duidelijk, helder en geschreven vóór jou en niet om tégen jou gebruikt te worden. In artikel 1 staat:

- Klant? Koning(in)!
- Ons streven? Wij: elke dag een beetje beter! Jij: blij!
- Service? Ja! (En hoe!)

En in artikel 3.2 staat: 'Naast ons streven om elke dag beter te worden, streven we naar 100% tevredenheid ofwel dat jij BLIJ wordt van onze service. Bij zo'n streven hoort een bepaalde houding van onze kant. Wij noemen deze houding de 'SoloBioMooi-doet-niet-zo-moeilijk-houding'  

Dit staat er niet zomaar, dit is onze belofte aan jou, en tegelijkertijd onze manier om een praktische invulling te geven aan het woord 'vermooieren'. (Zie onze 'Filosofie')

Hoe gaat SoloBioMooi om met mijn gegevens?

Het antwoord op deze vraag staat in onze Privacyverklaring.

Wat kan ik allemaal bestellen bij SoloBioMooi?

Wij willen graag dat iedereen cosmetica en huidverzorging zonder parabenen, zonder SLS, zonder parabenen, zonder synthetische ingrediënten. Gewoon cosmetica en huidverzorging ZONDER TROEP. Cosmetica en huidverzorging die gezond voor je zijn, en waar je letterlijk BLIJ van wordt.  
Cosmetica en huidverzorging die NATUURLIJK niet getest zijn op dieren. Cosmetica en huidverzorging die werkelijk wat doen voor je huid en die eerlijke geuren hebben.

Bij ons vind je luxe én betaalbare ECO cosmetica voor iedereen! 

We hebben speciaal voor jou een wereldwijd assortiment samengesteld van huidverzorgingsproducten en cosmetica die bestaan uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Onze producten komen uit Amerika, Letland, Spanje, België, Litouwen, IJsland, Duitsland, Frankrijk, Engeland en natuurlijk hebben we ook een aantal merken uit ons eigen kikkerlandje Nederland.

Alle producten in de shop zijn via het winkelmandje en de online kassa te kopen. Mocht je iets willen bestellen maar kun je het niet vinden in de shop of heb je een vraag over een product? Stuur ons dan een mail.

Milieuvriendelijke verpakking

We rekenen geen verpakkingskosten. We versturen de producten wel vaak in gerecyclede verpakkingen, omdat dit beter is voor het milieu. Het kan zijn dat je aan de doos kunt zien dat het hergebruikt is. Ook het witte of groene vulmateriaal is milieuvriendelijk. Het is van mais gemaakt en zijn biologisch afbreekbaar. Je mag het daarom bij het GFT afval doen. De schuimpjes lossen zelfs op in water.
We hergebruiken deze schuimpjes, wanneer dat kan.
SoloBioMooi verkoopt niet alleen biologische en ecologische producten, maar verzendt ze ook graag op de meest milieuvriendelijke manier.

Verzendstaffel?

We maken gebruik van een verzendstaffel. Hoe meer je besteld hoe goedkoper we verzenden. We hebben bewust gekozen om bij hele kleine bestellingen (onder de €10,-) de daadwerkelijke verzendkosten door te berekenen. We hopen natuurlijk dat je je bestelling opspaart en in één keer je bestelling plaatst in plaats van (bijvoorbeeld) drie losse kleinere bestellingen. Dat is veel beter voor het milieu, en laten we eerlijk zijn, veel efficiënter voor ons :-) Mocht je graag meer uitleg hebben bel of mail ons gerust.

Tot €10,- verzenden €5,95
Tot €25,- verzenden €4,95
Tot €35,- verzenden €2,95
Tot €45,- verzenden €1,95
Vanaf €45 verzenden GRATIS!

Brievenbuspost

We zijn per december 2016 gestopt met de brievenbuspost. Cosmetica en make-up is een kwetsbaar product en onze klanten ontvingen gewoonweg teveel gebroken producten. 

Afhalen

Het is ook mogelijk om je pakketje af te halen bij ons in Zeist. Je kan in het bestelproces kiezen voor 'afhalen'.