• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
NIEUW
YOGH Zeep blok Energy Citrus 100g
Info
Selecteer jouw kleur
NIEUW
YOGH Zeep blok Baby Calendula 100g
Info
Selecteer jouw kleur
NIEUW
YOGH Zeep blok Refresh Mint 100g
Info
Selecteer jouw kleur
NIEUW
YOGH Solide bodybutter Awakening Lemon 100g
In mandje
Selecteer jouw kleur
NIEUW
YOGH Zeep blok Balance Cedar Wood 100g
Info
Selecteer jouw kleur
NIEUW
YOGH Zeep blok Relax Lavender 100g
Info
Selecteer jouw kleur

YOGHSOAP® maakt producten met verse volle yoghurt die met de hand in het zeepmengsel wordt gegoten. Yoghurt is rijk aan mineralen, vitamines, alfahydroxyzuren en goede vetten en biedt serieuze gezondheids- en huidvoordelen: het hydrateert en is van nature exfoliërend. Bulgarije is het moederland van levende yoghurt – het superfood met actieve bacteriecultuur, en dat verklaart de thuisbasis van YOGH: Bulgarije!

8% natuurlijke glycerine

YOGHSOAP® zijn volledig natuurlijke koud verzeepte zepen met 8% natuurlijke glycerine. De glycerine is een bijproduct van het maken van zeep. Het komt van nature vrij door de plantaardige oliën tijdens de verzepingsreactie. Het wordt niet mechanisch toegevoegd zoals bij het maken van industriële zeep. Glycerine is een goed onderzocht bevochtigingsmiddel waarvan is bewezen dat het helpt om vocht naar de huid te trekken.

Voordelen van koude verzeping
De ambachtelijke methode van koude verzeping is in wezen een chemische reactie die zeep produceert. Door de botanische oliën niet te verhitten, behouden de plantaardige oliën en de yoghurt meer van hun huidverzorgende voedingsstoffen.
YOGHSOAP® koud verzeepte zepen verzachten en voeden de huid effectief dankzij de aanwezige oliën, de verse yoghurt en de hoge concentratie hydraterende glycerine.

Dat is een zeep om eens te proberen dan, niet?

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies