• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Product reviews voor natuurcosmetica

Review Walden A Little Star Dust parfum

Review Walden A Little Star Dust parfum Als je een nieuwe natuurlijke parfum aan wilt schaffen, dan zul je tegenwoordig aardig wat merken kunnen vinden. Helaas ruiken niet al deze parfums even lekker en blijven ze ook niet allemaal lang hangen. De perfecte geur vinden voor jou is dus niet altijd makkelijk. Gelukkig mocht ik de Walden A Little Star Dust Parfum proberen en ik vind hem echt heerlijk!

Alphanova baby en kindverzorging

Alphanova baby en kindverzorging Voor de huidverzorging van mijn dochters kies ik enkel voor natuurlijke skincare. Dit omdat ik hun jonge huidjes en gezondheid niet wil schaden met synthetische ingrediënten. Gelukkig heb ik 2 merken met natuurlijke producten voor baby's en kindjes ontdekt: Alphanova Baby en Alphanova Kids. Ik en mijn dochters laten je graag een aantal favorieten van deze merken zien.

Balm Balm gift set review | 5 x natuurlijke parfum

Balm Balm gift set review | 5 x natuurlijke parfum Ik gebruik tegenwoordig enkel nog natuurlijke parfum, maar het aanbod is helaas nog lang niet zo groot als het reguliere aanbod in drogisterijen. Gelukkig ontdekte ik de 5 natuurlijke parfums van Balm Balm, met elk een andere geurnoot. De parfums zijn niet alleen natuurlijk, maar ook biologisch, dierproefvrij en vegan. Ik maakte kennis met de geuren door middel van een cadeau set, tijd voor een Balm Balm gift set review!

Review Walden Perfume Two Eternities

Review Walden Perfume Two Eternities Net zoals op het gebied van nagellak, switch ik ook behoorlijk vaak van parfum. Daardoor heb ik inmiddels een flinke parfumcollectie opgebouwd, maar daarvan was slechts één parfum natuurlijk. Toen ik van SoloBioMooi kennis mocht maken met Walden Perfume, liet ik dat niet aan me voorbij gaan. In dit artikel review ik de Walden Perfume Two Eternities.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies