• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Product reviews voor natuurcosmetica

Teatox review | Meer rustmomenten, meer geluk

Teatox review | Meer rustmomenten, meer geluk Als je door de dag heen meerdere rustmomentjes inbouwt, zul je meer kleine momentjes van geluk ervaren. Het mooie is: het zit hem in de kleine dingen, het kost je geen extra tijd en het hoeft ook al niet duur te zijn. Want eigenlijk weten we allemaal dat geluk in de kleinste dingen zit. Denk aan bloemen die in bloei staan, een grapje dat je kind maakt of een warme kop thee na het diner. Ik kan daar zelf heel blij van worden en daarom vertel ik in deze Teatox review meer over de rustmomentjes die ik neem door de dag heen en hoe ik dat doe.

Review Teatox skinny detox - een heerlijk programma

Review Teatox skinny detox - een heerlijk programma Detoxen is hot! De een doet het met een sapjes dieet en de ander lost poedertjes op. Nu vind ik niet dat ik moet afvallen, maar ik ben sowieso al niet zo van de detox kuren. Toch was ik wel erg benieuwd naar de Teatox skinny detox, een detox kuur met thee. Geen streng en ongezond plan dus! Benieuwd of het werkt?

Review Teatox Thee (perfecte harmonie lichaam, geest en ziel)

Review Teatox Thee (perfecte harmonie lichaam, geest en ziel) Teatox is een merk dat sinds kort in Nederland verkrijgbaar is. De producten helpen je om in ons drukke bestaan je balans terug te vinden. Ze ontwikkelden verschillende thee melanges, elk heeft haar eigen specifieke werking en smaak. Vandaag laat ik je de Teatox Pure Beauty en Skinny Detox thee zien en vertel je meer over het hele concept.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies