• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Product reviews voor natuurcosmetica

Review Uoga Uoga Natural Lip & Cheek Colour Lush

Review Uoga Uoga Natural Lip & Cheek Colour Lush Het Litouwse merk Uoga Uoga werd 7 jaar geleden opgericht door 2 dames, met als missie om betaalbare natuurlijke make-up te ontwikkelen. Als je de naam van het merk vertaalt, krijg je 'bes bes'. Daar begon het ook mee en dat gebruiken ze nog steeds in de verse en met de hand geproduceerde producten. In deze review lees je meer over de lip & cheek colour Lush.

Review Boho Beige Clair Compact Powder

Review Boho Beige Clair Compact Powder Tegenwoordig vind ik het belangrijk dat de producten die ik gebruik niet alleen natuurlijk, maar ook vegan zijn. En als ze dan ook nog eens biologisch zijn, vind ik dat helemaal geweldig. En je denkt misschien dat een review van een poeder niet zo interessant is, maar een goede poeder is essentieel voor een mooie look. Ik gebruik de Boho Beige Clair Compact Powder al maanden, dus het is tijd voor een review!

Review Boho Gypsy Palette Earth en wenkbrauwpotlood

Review Boho Gypsy Palette Earth en wenkbrauwpotlood Sommige producten gebruik ik al een hele tijd voordat ik aan de review toekom. En in het geval van deze twee producten is dat echt ontzettend zonde, want ze zijn de aandacht meer dan waard! Het Boho Gypsy Palette Earth is het mooiste natuurlijke oogschaduwpalette dat ik ken en het wenkbrauwpotlood werkt ook super fijn.

Review Boho mascara voor volume

Review Boho mascara voor volume Hoe meer eisen je hebt, hoe moeilijker het wordt om een product te vinden. Nu ik niet alleen natuurlijke en dierproefvrije make-up gebruik, merk ik dat wel. Erg vind ik dat niet, want er zijn zeker wel opties, maar je moet ze even vinden. Deze Boho mascara voor volume voldoet aan mijn eisen, ik was heel benieuwd naar dit product!

Review Uoga Uoga minerale oogschaduw

Review Uoga Uoga minerale oogschaduw Hoewel ik de Uoga Uoga en de Uoga Uoga foundation kwast al wel geprobeerd heb, had ik nog geen kennis gemaakt met de Uoga Uoga minerale oogschaduw tinten. En dat vond ik weleens tijd worden, want ik was reuze benieuwd of de kleuren gepigmenteerd zouden zijn. In deze review vertel ik je dat en laat ik het natuurlijk zien met behulp van make-up looks.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies