Lees hier reviews over natuurcosmetica

Review Boho earth palette | Gypsy oogschaduws

Review Boho earth palette | Gypsy oogschaduws Waar ik een aantal jaren geleden nog rondliep met blauwe oogschaduw, zal ik dat nu echt niet meer doen (tenzij het voor carnaval is). Tegenwoordig houd ik mijn ooglooks liever draagbaar. Zelfs een klein beetje oogschaduw maakt verschil en dat vind ik nou zo leuk. Ik mocht het Boho earth palette proberen en review deze in dit artikel voor je.

Boho Green Makeup Review | Natuurlijk en Biologisch

Boho Green Makeup Review | Natuurlijk en  Biologisch Als ik ergens gelukkig van word, dan is dat wel van make-up. En al helemaal als het natuurlijk en dierproefvrij is. Ik mocht kennismaken met de biologische Boho Green Makeup en besloot er een complete make-up look mee te maken. Dus als je benieuwd bent naar deze natuurlijke producten, lees dan zeker even verder.

Review Boho brushes | Eco friendly & Vegan

Review Boho brushes | Eco friendly & Vegan Waar bepaalde producten soms moeilijk veganistisch te vinden zijn, is dat bij kwasten gelukkig geen probleem. Let wel: kwasten kunnen dierlijke haren bevatten, zoals van varkens. Maar dat is bij deze mooie Boho brushes gelukkig niet het geval. Ze zijn eco friendly en ik ga je in deze review 2 kwasten voor het gezicht en 2 kwasten voor de ogen laten zien.

Review Boho Volume en Green mascara

Review Boho Volume en Green mascara Het aller eerste make-up product dat ik gebruikte was mascara. En hoewel ik een heleboel mascara's heb geprobeerd, ga ik nu voor de dierproefvrije en liefst natuurlijke varianten. Langzaamaan wil ik ook het liefste over op vegan mascara's, maar die zijn moeilijk te vinden. Gelukkig mocht ik nu de Boho Volume & Green mascara proberen.

Review Uoga Uoga Natural Lip & Cheek Colour Lush

Review Uoga Uoga Natural Lip & Cheek Colour Lush Het Litouwse merk Uoga Uoga werd 7 jaar geleden opgericht door 2 dames, met als missie om betaalbare natuurlijke make-up te ontwikkelen. Als je de naam van het merk vertaalt, krijg je 'bes bes'. Daar begon het ook mee en dat gebruiken ze nog steeds in de verse en met de hand geproduceerde producten. In deze review lees je meer over de lip & cheek colour Lush.