• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10
Product reviews voor natuurcosmetica

Review Oliv Bio Gentle Cleansing Milk

Review Oliv Bio Gentle Cleansing Milk Als blogger mag je aardig wat producten ontvangen en daar ben ik dankbaar voor. Ik leer zo hele fijne merken en producten kennen. Helaas ontving ik soms zoveel producten, dat ik niet aan alles toekwam. Ik ben nu wat kritischer over de producten die ik gebruik en de Oliv Bio Gentle Cleansing Milk review ik graag.

Review Oliv Bio Gentle Exfoliant Cream en Face Mask

Review Oliv Bio Gentle Exfoliant Cream en Face Mask Onlangs mocht ik kennis maken met een nieuw Mediterraans merk met producten op basis van olijfolie: Oliv Bio. De producten passen perfect bij mijn me-time routine op zondag, waarbij ik me lekker even terugtrek in de badkamer. Ik pak rust door mezelf dan lekker te verzorgen, met een heerlijke gezichtsmassage en een peeling en door te scrubben en scheren. In deze review vertel ik meer over de Oliv Bio Gentle Exfoliant Cream & Radiance Face Mask.

Review Oliv Bio Fresh Water | Moisturizing tonic

Review Oliv Bio Fresh Water | Moisturizing tonic Natuurlijke toners trekken altijd mijn aandacht. Ik merk wat voor goeds zo’n simpel ‘watertje’ voor mijn huid doet en zou dan ook niet meer zonder kunnen. Een erg uitgebreide verzorgingsroutine heb ik niet, maar toner zou ik nooit weglaten. Vandaag vertel ik je wat meer over het Moisturizing Fresh Water van Oliv’.

Review Montbrun micellair lotion + moisturizing cream

Review Montbrun micellair lotion + moisturizing cream Ik ben dol op de zuidelijke landen én op de skincare die er vandaag komt. De producten van Montbrun kende ik nog niet, maar ik was erg benieuwd of ik het een fijn merk zou vinden. Gelukkig ontdekte ik al snel dat zowel de micellair lotion als de moisturizing cream heerlijk zijn. Tijd voor een review dus!

Review La Fare natuurlijke gezichtsverzorging

Review La Fare natuurlijke gezichtsverzorging De natuur heeft genoeg moois te bieden en daarom kies ik voor natuurlijke skincare producten. Daarvoor ben je bij SoloBioMooi aan het juiste adres! De La Fare 1789 gezichtsverzorging maakt onderdeel uit van het assortiment en ik mocht kennismaken met de La Fare smooth cleansing milk en intense lightening mist.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies