• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Yverum Hyaluron Oog en Lip Serum

Review Yverum Hyaluron Oog en Lip Serum

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid slapper. Dit is één van de meest voorkomende ‘problemen’ op dit gebied. Doordat de huid slapper wordt, ontstaan er ook sneller rimpels. De belangrijkste oorzaak hiervoor is dat het hyaluronzuur in de huid minder wordt. De huid is daardoor niet meer zo goed in staat om het vocht vast te houden,en wordt daardoor dof. De oplossing is heel eenvoudig! Het gebruik van producten die hyaluronzuur bevatten en het gehalte in de huid aanvullen. Het vocht in de huid wordt hierdoor weer op peil gebracht en ziet er weer stralender uit. Het Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum is zo'n product, ik vertel je graag wat meer over dit luxe gezichtsverzorgingsproduct

Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum

Het Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum is één van de vier producten die je bij SoloBioMooi in de webshop vindt van dit luxe merk. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes en helemaal gericht op anti-aging.

Yverum plantaardig hyaluronzuur

Ingrediënten

Het Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum heeft een korte ingrediëntenlijst. Na water en alcohol komt Hyaluronzuur. Een goed teken, want hoe hoger een ingrediënt in de ingrediëntenlijst staat, hoe groter de werking van de stof. Verder dragen een aantal stamcel-extracten hun steentje bij tegen veroudering van de huid. Het serum is vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, minerale oliën, siliconen, parabenen, PEG en andere stoffen die de huid kunnen irriteren.

Bij Yverum staan de kwaliteit van de ingrediënten en eindproducten en de verantwoorde manier van produceren altijd bovenaan. De producten van Yverum zijn BDIH-gecertificeerd. Ze voldoen dus aan de hoogst haalbare certificering voor natuurlijke cosmetica in Duitsland. De natuurlijke ingrediënten komen deels van gecertificeerde biologische landbouw. En natuurlijk worden de producten, maar ook de gebruikte ingrediënten, niet op dieren getest.

Het Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum ziet er erg luxe uit. Als ik het doosje zie, denk ik in eerste instantie aan een luxe parfum. Ook al weet ik dat je er als klant voor betaalt: ik houd van zo’n luxe uitstraling.

Ook de flacon zelf ziet er luxe en mooi uit. Deze is van kunststof, maar oogt als geborsteld staal, met het logo van Yverum in paarse opdruk. Ik vind de verpakking overigens niet helemaal met de duurzame filosofie van het merk matchen. Daar vind ik hem een beetje té overdadig voor. Ik ga er echter van uit dat de verpakkingen ook op een verantwoorde wijze gemaakt worden.

Verpakking


Het Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum heeft een pompje, wat ik voor een dergelijk product het fijnst vind werken. Het pompje doseert echter vrij royaal, dat vind ik wel een nadeel. Het lukt me eigenlijk nooit om precies de hoeveelheid die ik nodig heb uit het pompje te krijgen, er komt altijd meer uit. Ik gebruik het overtollige serum wel op een ander deel van mijn gezicht, maar hierdoor doe ik dus wel minder lang met het serum dan zou kunnen.

Gebruik en werking


Het Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum gebruik je onder je normale oogcrème. Je brengt het aan op een schone huid, wacht een paar minuutjes en dan breng je je oogcrème aan. Ik heb niet eerder een serum voor de huid rond mijn ogen gebruikt, dus vergelijken met andere producten gaat in dit geval niet.

De geur van het serum is subtiel, het is een echte ‘groene’ geur. Deze vervliegt redelijk vlot na het aanbrengen. De textuur van de gel is heel licht, zelfs bijna waterig te noemen. Dit zorgt er voor dat het serum snel in de huid trekt en nauwelijks voelbaar is. Voor de houdbaarheid van mijn oogmake-up maakt het gelukkig ook geen enkel verschil.

Conclusie


Ondanks dat ik weet dat wonderen niet bestaan, had ik hoge verwachtingen van het serum. Mede gezien de prijs, die vrij hoog is. Ik ben gelukkig nog redelijk gevrijwaard van rimpels rond mijn ogen, maar heb wel redelijke wallen. Die zijn helaas niet weg, nadat ik een week of 6 iedere dag trouw gesmeerd heb.

Wel is de huid rond mijn ogen soepeler en zachter geworden, waardoor deze er wat frisser uitziet. Daarnaast voelt de huid ook meer ontspannen aan en dat is natuurlijk ook al een verbetering op zich. Ik denk dat ik voor wonderen echt naar een kliniek moet, maar vooralsnog weiger ik dat. Zolang ik de veroudering van mijn huid op een vrij eenvoudige manier kan vertragen, blijf ik ver uit de buurt van naalden en messen. Je vindt het Yverum Hyaluron Eye and Lip Serum in de webshop van SoloBioMooi.


Ik ben Natasja, een echt meisje uit de 70’s en blog dagelijks op www.beautyspots.nl. Je vindt hier artikelen over Beauty in de ruimste zin van het woord, waarbij ik me vooral richt op dames die net als ik uit de 70’s en 80’s komen. Daarnaast schrijf ik af en toe persoonlijke verhalen, maar ook over lifestyle, mode en/of food. Kort gezegd: over alles wat bij mij en Beautyspots past.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies