• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review We Love the Planet Deodorantstick Sweet Serenity

Review We Love the Planet Deodorantstick Sweet Serenity

Sterre had nooit gedacht dat een natuurlijke deo kon doen wat een reguliere deo ook doet: geurtjes wegwerken en zorgen dat je niet met klotsende oksels rondloopt. Maar ze heeft het gevonden. Lees snel haar review!

Sterre van der Steeg is een groot liefhebber van de natuur en wandelt heel graag in de bossen en heide rondom haar woonplaats Utrecht. En met zoveel uren in de natuur knaagt het dan wel eens: doe ik genoeg om deze natuur te beschermen? Ze eet al wel bijna 30 jaar vegetarisch, maar er staat ook een auto in de garage. En al reist ze naar werk met de trein, in een tweedehandskledingzaak vind je haar niet snel. Toch is er die neiging tot een duurzamer leven, en gelukkig heeft ze nu SoloBioMooi gevonden. Af en toe schrijft ze een review over één van de producten die ze daar koopt en vandaag is de deodorant van We Love the Planet aan de beurt.

Als ik iets belangrijk vind – en soms ook spannend – dan is het dat ik niet naar zweet ruik. Ik fiets voor mijn werk 15 kilometer en zou het echt naar vinden als ik stinkend naar zweet aankwam. Tot een week geleden durfde ik biologische deodorant niet aan, ervan uitgaand dat dat nooit kon werken. Maar those days are over! 

Over We Love the Planet natuurlijke deodorant

Liefde en passie voor onze planeet is wat de mensen achter We Love the Planet drijft. Het is een Nederlands bedrijf dat voor puur natuurlijke producten gaat en dat veel waarde hecht aan wat voor grondstoffen er in een product zitten en waar het vandaan komt.

Eerst waren er alleen de deodorants, in stickvorm en in blikjes, maar nu verkopen ze ook kaarsen in recyclede kokosnoten, geurdiffusers en crèmes. De deo’s produceren ze zelf  van gecertificeerde ingrediënten, waarbij er ook veel aandacht wordt besteed aan de verpakkingen.

Verpakking van deze 100% natuurlijke deodorant

De stick komt in een gerecyclede kartonnen verpakking. Geen plastic dus! Als je het blikje zou nemen (zelfde ingrediënten en daarmee dezelfde werking) ben je ook goed bezig; in Nederland kan 95% van het blik gerecycled worden dus je draagt bij aan een beter milieu. Ik vind het logo van We Love the Planet heel leuk met de e van Love die eindigt in een blaadje, dus ik word van deze verpakking blij. Mooi roze en vrolijk.

Hoe je de deo gebruikt, staat op de achterkant van de stick. Het idee is dat je via de bodem van de stick de deo een stukje omhoog drukt en dan onder je oksel aanbrengt. Dit werkt supergoed! Het is 65 gram, waar je volgens hun informatie wel drie maanden mee kunt doen. Ik gebruik deze deo nu een week dus ik kan dit nog niet bevestigen, maar ik geloof het zeker.

Wat vind ik van deze natuurlijke deodorantstick?

In één woord geweldig! Je zou absoluut niet zeggen dat er níets aan vieze troep in deze deodorant zit, want qua werking (i.e. droog houden van mijn oksels en weghouden van vieze geurtjes) doet deze deodorant niets onder voor een reguliere deo die vol zit met ongezonde aluminiumzouten en andere synthetische en huidbelastende ingrediënten.

Bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder vormen van elke deo de basis. Zo is de deodorant goed smeerbaar en voelt je huid superzacht. Zuiveringszout neutraliseert op natuurlijke wijze transpiratieluchtjes.

Als je ’s avonds je kleding uittrekt en je ruikt er de volgende dag aan, dan pas ruik je de subtiele geur van rozenolie en honing. Gedurende de dag ruik je dit niet, iets wat ik persoonlijk heel positief vind (niets zo goor als de overheersende geur van deodorant om je heen. Oké, afgezien van de overheersende geur van zweet dan :).

Ik had echt geen idee dat natuurlijke deodoranten zo geweldig hun werk zouden doen. Ik ga nooit meer voor iets anders!

PS Deze heerlijke deodorantstick komt in zes verschillende geurtjes en is er ook in blikjesvorm. Oh en wat heel handig is: je kunt de deo meenemen in het vliegtuig en naar festivals!

Heb je interesse om deze natuurlijke deodorants zakelijk te verkopen? Neem dan eens een kijkje bij Yaviva: dé groothandel natuurlijke cosmetica (en dus ook van deze heerlijke We Love The Planet deodorants). 
Yaviva Home
We Love the Planet pagina

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies