• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Walden Perfume Two Eternities

  • Geplaatst op
  • Door Deb van BeautyGoddess.nl
  • Geplaatst in Natuurlijke Parfum
Review Walden Perfume Two Eternities

Net zoals op het gebied van nagellak, switch ik ook behoorlijk vaak van parfum. Daardoor heb ik inmiddels een flinke parfumcollectie opgebouwd, maar daarvan was slechts één parfum natuurlijk. Toen ik van SoloBioMooi kennis mocht maken met Walden Perfume, liet ik dat niet aan me voorbij gaan. In dit artikel review ik de Walden Perfume Two Eternities.

Over Walden Perfume

Het Engelse merk Walden Perfume is gebaseerd op een Amerikaans boek van Henry David Thoreau. De schrijver vertelt hierin over het leven in zijn zelfgebouwde huis in het bos. De parfums zijn ontleend aan citaten uit het boek en dat vind je dan ook terug op de achterkant!

plantaardiige parfum van natuurlijke ingredienten

Het gaat voornamelijk over dichter bij de natuur staan. De parfums worden daarom ook gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En in plaats van massaproductie, is er bij Walden Perfume sprake van parfums die handgemaakt zijn. 

plantaardiige parfum van natuurlijke ingredienten

Walden Perfume Two Eternities

De geur die ik mocht testen, heet Two Eternities. Ik vind het een heerlijke geur voor elke dag en perfect voor de zomertijd. Enerzijds is de geur fris (citrus), maar anderzijds is het een zachte bloemige en zelfs bijna een poederige geur. 

Het is erg lastig om online een geur uit te zoeken op basis van de geurnoten, maar dat ging nu helaas niet anders. Ik som ze hierbij daarom toch even op:

Topnoten: zoete sinaasappel, mandarijn, bergamot
Hartnoten: Rozen, jasmijn
Basisnoten: Iris

Helaas blijft de geur niet de hele dag hangen, maar dat komt volgens Walden Perfume doordat natuurlijke geuren geen moleculen bevatten voor een lange houdbaarheid. Dat is bij synthetische parfums wel het geval en daarom blijven die over het algemeen langer zitten.

plantaardiige parfum van natuurlijke ingredienten

Inhoud

Mocht je door de geurnoten benieuwd zijn naar de ingrediënten, die zijn als volgt:

Alcohol (grain ethanol), Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Citrus Nobilis Oil, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Oil, Rosa Centifolia Flower Absolute, Jasminum Sambac Flower Absolute, Orris Concrete Butter.

Zoals het merk belooft, is dit product 100% natuurlijk. Je kunt de geurnoten direct terug vinden op de ingrediëntenlijst. De basisnoot Iris vind je op de lijst terug als Orris Concrete Butter. Er is wel alcohol toegevoegd aan deze parfum, maar dan wel in een natuurlijke vorm.

Review 

Ik vind Walden Perfume een heel bijzonder en zelfs wel een beetje een romantisch merk. Dat de geuren geïnspireerd zijn op een boek, vind ik heel mooi. De flacons zijn enerzijds klassiek en eenvoudig, maar anderzijds ook luxe.

De Walden Perfume Two Eternities variant is een vrouwelijke geur, waar ik momenteel echt dol op ben. Helaas blijft de geur dus niet heel lang hangen en dat vind ik jammer, want ik zou er graag de hele dag van genieten! Je vindt Walden Perfume bij SoloBioMooi.

--

De originele review verscheen op Beautygoddess.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies