• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Walden A Little Star Dust parfum

Review Walden A Little Star Dust parfum

Als je een nieuwe natuurlijke parfum aan wilt schaffen, dan zul je tegenwoordig aardig wat merken kunnen vinden. Helaas ruiken niet al deze parfums even lekker en blijven ze ook niet allemaal lang hangen. De perfecte geur vinden voor jou is dus niet altijd makkelijk. Gelukkig mocht ik de Walden A Little Star Dust Parfum proberen en ik vind hem echt heerlijk!

Review Walden A Little Star Dust parfum

Toen ik op de website van SoloBioMooi keek, viel deze variant van Walden natuurlijke parfum mij als eerste op. Dit omdat ik wel houd van vanilla, tonkaboon en jasmijn. De geurnoten van deze parfum bestaan verder onder andere uit koffie, iris, ylang ylang en labdanum.

Inhoud Walden Parfum

Als je benieuwd bent naar de ingrediënten van dit parfum, die zijn als volgt:

Alcohol (grain ethanol), Cananga Odorata Flower Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Foeniculum Vulgare Oil, Orris Concrete Butter, Coffea Arabica Seed Oil, Citrus Ladaniferus Absolute, Vanilla Planifolia Absolute, Jasminum Sambac Flower Absolute, Dipteryx Odorata Bean Absolute.

review walden perfume a little star dust

Toen ik de parfum voor het eerst opbracht, vond ik de geur best wel zwaar. Naarmate de dag vordert, wordt de geur meer bloemig en zacht. Ik vind het een fijne exotische geur, lekker! De geur blijft netjes de hele dag hangen, dus ik ben absoluut fan.

review walden perfume a little star dust

Walden Natuurlijke Parfum

De heerlijke geur komt niet zomaar tot stand. Deze wordt traditiegetrouw gecreëerd, met de hand en niet in massa vorm. Ik vind dat dat het toch nog wat extra's geeft. Alle producten van Walden Perfume zijn overigens dierproefvrij en vegan. Ik vind ze de moeite waard!

Je vindt de geuren van dit merk bij SoloBioMooi.

--

De originele review verscheen op Zolea.be.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies