• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Uoga Uoga windcatcher lipgloss

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Uoga Uoga windcatcher lipgloss

Als ik iets vervelend vind, dan is het wel plakkende lipgloss. Sowieso vind ik het al niet mooi om van die super glanzende lippen te hebben, maar goed dat is voor iedereen natuurlijk anders. Ook al had ik altijd veel make-up, ik had geen enkele lipgloss om deze reden. Maar de Uoga Uoga lipgloss wilde ik wel een kans geven, want ik had nooit een natuurlijke lipgloss geprobeerd. In deze review vind je de Uoga Uoga windcatcher lipgloss. Benieuwd of het me bevallen is?

Uoga Uoga lipgloss review

Uoga Uoga windcatcher lipgloss


Uoga Uoga is opzich al een heel mooi en bijzonder merk. De merknaam staat namelijk voor ‘besje besje’. De producten zijn volledig natuurlijk, maar dat zie je aan de verpakking eigenlijk niet. De verpakkingen zijn simpel, maar stijlvol. Maar het gaat bij dit merk vooral om de inhoud en die is kwalitatief erg goed.

Review Uoga Uoga lipgloss

Ingrediëntenlijst


Wat kom je dan zoal tegen in zo’n kwalitatief product? Het gaat er om dat deze lipgloss gezond is voor je, want hij bevat vooral mineralen en vitamines. De ingrediëntenlijst is behoorlijk, maar het gaat om natuurlijke ingrediënten. Dit product is helaas niet vegan, want er zit onder andere bees wax in. De producten van Uoga Uoga zijn overigens vers en daardoor zijn ze niet oneindig houdbaar!

Natuurlijke lipgloss

Werking


Heel leuk, dat natuurlijke: maar hoe werkt de lipgloss? Ik zou willen zeggen: net zo goed als een normale lipgloss, maar eigenlijk vind ik hem veel beter! Deze lipgloss staat namelijk mooi, maar verzorgt mijn lippen ook én hij plakt NIET. Deze specifieke tint bevat wat shimmers en dat vind ik erg mooi staan. Door de lichte tint is hij goed te combineren bij een natuurlijke én een opvallende look.

Review Uoga Uoga natuurlijke lipgloss

Conclusie


Je merkt het vast al wel aan wat ik hierboven schrijf, maar ik vind deze lipgloss echt een topper. Ik vind het jammer dat hij niet vegan is, maar ik heb hem de afgelopen tijd wel vaak gedragen. Niet alleen omdat het een hele mooie tint is, maar ook omdat hij mijn lippen verzorgt. En dat hij niet plakt, vind ik misschien nog wel het grootste voordeel! De gloss blijft niet heel lang zitten (wel bij een drankje hoor), maar bijwerken vind ik geen probleem. Zeker niet omdat de lipgloss vers is en je hem dus maar beter gewoon lekker kunt gebruiken. De Uoga Uoga windcatcher lipgloss is verkrijgbaar in de shop van Solobiomooi!

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies