• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Uoga Uoga Natural Lip & Cheek Colour Lush

Review Uoga Uoga Natural Lip & Cheek Colour Lush

Het Litouwse merk Uoga Uoga werd 7 jaar geleden opgericht door 2 dames, met als missie om betaalbare natuurlijke make-up te ontwikkelen. Als je de naam van het merk vertaalt, krijg je 'bes bes'. Daar begon het ook mee en dat gebruiken ze nog steeds in de verse en met de hand geproduceerde producten. In deze review lees je meer over de lip & cheek colour Lush.

Over Uoga Uoga

Wat word ik toch altijd blij van merken met een mooie geschiedenis, zoals Uoga Uoga. De dames achter het merk stopten zelfs met hun baan om natuurlijke en duurzame producten te maken. Zo willen ze bijdragen aan een schonere en mooiere wereld.

Hoewel ik het merk al wel voorbij had zien komen, had ik er zelf nog geen ervaring mee. Maar als je me al wat langer volgt, dan weet je dat ik van natuurlijke make-up houd. Ik was héél benieuwd hoe dit product me zou bevallen.

Uoga Uoga Lip & Cheek Colour

Uitstraling van de producten

Uoga Uoga heeft over alles nagedacht! Het omdoosje is gemaakt van gerecyclede materialen en de producten hebben een simpele maar mooie look. Het potje (van glas) vind ik wel wat minder handig en hygiënisch werken. Daarom gebruik ik graag een lippencil voor dit product.

Maar die heeft het merk gelukkig ook! De pencil van Uoga Uoga is gemaakt van synthetische haartjes (vegan dus), die erg stevig zijn. Ideaal voor on the go zo'n penseeltje!

Uoga Uoga Natural Lip & Cheek

Uoga Uoga natural lip & cheek colour Lush

Ik ontving de tint 'Lush' en dat is een mooie oudroze tint. Het heeft een warme ondertoon en dat soort tinten draag ik met plezier. Doordat het geen hele kleurrijke tint is, is hij geschikt voor dagelijks gebruik en daar houd ik van. 

De pigmentatie is erg goed en het product brengt fijn aan. Hoewel de lip & cheek colour veel ingrediënten met een verzorgende werking bevat, verzorgt het mijn lippen niet enorm. Het bevat bijvoorbeeld arganolie, shea butter en frambozen extract. 

Review Uoga Uoga Lip & Cheek

Het resultaat

Op de foto hierboven kun je zien hoe de lip & cheek colour in de tint Lush staat bij mij. Ik heb hem hier zowel op mijn lippen als op mijn wangen aangebracht. Omdat het zo'n draagbare tint is, vind ik hem erg mooi en ik denk dat hij bij velen mooi zou staan.

Je vindt Uoga Uoga bij SoloBioMooi.

--

De originele review verscheen op Beautygoddess.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies