• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Uoga Uoga minerale oogschaduw

Review Uoga Uoga minerale oogschaduw

Hoewel ik de Uoga Uoga en de Uoga Uoga foundation kwast al wel geprobeerd heb, had ik nog geen kennis gemaakt met de Uoga Uoga minerale oogschaduw tinten. En dat vond ik weleens tijd worden, want ik was reuze benieuwd of de kleuren gepigmenteerd zouden zijn. In deze review vertel ik je dat en laat ik het natuurlijk zien met behulp van make-up looks.

Uoga Uoga minerale oogschaduw

Helaas is Uoga Uoga nog niet zo bekend en dat vind ik jammer. Het is namelijk een mooi merk, met een mooi verhaal. De letterlijke betekenis is 'bes bes'. De oprichters van het merk hebben voor deze naam gekozen door de minerale ingrediënten, die goed zijn voor je huid. De producten zijn dierproefvrij, worden met de hand gemaakt en een groot deel van het assortiment is vegan. 

Inhoud

Elke oogschaduw is gebaseerd op het ingrediënt mica. Per kleur verschillen de ingrediënten een beetje. Je vindt de ingrediënten per tint op de website van SoloBioMooi. Uoga Uoga maakt dankbaar gebruik van het ingrediënt 'amber', wat ook wel het 'Baltische Goud' wordt genoemd. Dit omdat het beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering.  

Review Uoga Uoga oogschaduw

Pigmentatie

Ik heb nog niet al teveel verteld over de pigmentatie, maar je kunt hieronder wel zien dat die enorm goed is. Eerst zie je kleur 734, daarna 730, gevolgd door 740 en tot slot 741. Wauw!

Uoga Uoga oogschaduw swatches

Werking

Op de foto's hieronder zie je hoe de oogschaduws tot hun recht komen op mijn oogleden. Ik vind dat vooral de warme tinten heel goed staan bij blauwe ogen. Helaas trekt de oogschaduw wel een beetje in de lijntjes zoals je kunt zien, een oogschaduw basis is dus een must.

Uoga Uoga oogschaduw lookUoga Uoga look

Review

Als ik heel eerlijk ben, ben ik geen fan van losse oogschaduws. Toch vind ik de Uoga Uoga minerale oogschaduw fijn om mee te werken. En dat komt denk ik vooral omdat ze ZO mooi zijn dat ik ze gewoon wil gebruiken. Een oogschaduwbasis is dus wel echt van belang als je wilt dat het goed op zijn plek blijft zitten. Maar de pigmentatie is in ieder geval super goed!

Je vindt de oogschaduws van Uoga Uoga in de SoloBioMooi webshop.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies