• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review UOGA UOGA-haarspray conditioner

  • Geplaatst op
  • Door Xandra Dubbeldam
Review UOGA UOGA-haarspray conditioner

In de winter kan mijn haar weleens statisch zijn als gevolg van de kou en de verwarming. Uoga Uoga heeft de (natuurlijke) oplossing!

UOGA UOGA-haarspray conditioner

In de winter kan mijn haar weleens statisch zijn als gevolg van de kou en de verwarming. Na het haren wassen gebruik ik al een conditioner maar het zou ook fijn zijn om gedurende de dag statisch haar tegen te kunnen gaan. Haarlak is niet aan mij besteed. Maar een conditioner in de vorm van een spray lijkt dan ideaal om te gebruiken. Want daarmee kun je gemakkelijk tussendoor je haar voorzien van wat extra verzorging. Of het ook echt werkt dat lees je in dit artikel waar ik mijn ervaring deel met de Uoga Uoga haarspray conditioner.

Klik hier voor alle Uoga Uoga biologische handgemaakte haarproducten

Geen pluizig en statisch haar meer

Als ik mijn haren heb gewassen, doe ik er vaak een beetje natuurlijke olie doorheen. Zoals pure avocado olie. Zo krijgt het alvast wat extra verzorging en voorkom je uitdroging als gevolg van het wassen. Vooral in de winter kan je haar wel meer vocht en vet gebruiken. Vervolgens style ik mijn haar met de UOGA UOGA haarspray conditioner voor de laatste verzorging. Deze haarspray maakt je haar niet slap en ook niet hard zoals bij haarlak of andere haarproducten wel het geval kan zijn. Daarnaast is mijn ervaring dat een haarcrème je haar wel zacht maakt maar ook vaak een beetje slap. En een haarspray is mij te chemisch.

Na het gebruik van de UOGA UOGA haarspray conditioner is mijn haar vrijwel de hele dag niet statisch of pluizig geweest. En zelfs voor mijn dochter’s haar werkte het, zij is namelijk half Surinaams en heeft kroezend haar dat altijd droger en moeilijker kambaar is. Een paar keer sprayen is voldoende om je haar net dat beetje glans te geven en te voorkomen dat het gaat pluizen of statisch wordt. Dus vooral in de winter heel fijn, zeker als je net als ik vaak een muts draagt.

Met proteïne voor stevig haar

Wist je dat je haar proteïnen nodig heeft om gezond en stevig te blijven? De UOGA UOGA haarspray conditioner bevat tarwe proteïnen dat zorgt voor stevig haar. Daarnaast bevat het verschillende verzorgende oliën. Zoals argan- en jojoba olie die ook zorgen voor meer glans. Maar ook bevat deze haarspray conditioner natuurlijk cranberry extract voor frisheid. Alle haarverzorgingsproducten van UOGA UOGA zijn dierproefvrij, vegan en helemaal gifvrij. Dus zonder parabenen, siliconen en sulfaten of andere chemische stoffen. Bovendien zijn ze lid van de Organic Soil Association ter bevordering van duurzaamheid. Mooi toch.

Handige spray voor elk moment

Deze haarspray vind ik heel handig en snel in gebruik. Zeker bij een spray vind ik het heel belangrijk dat het alleen maar natuurlijke stoffen bevat. Tenslotte komen de deeltjes in de lucht terecht die je vervolgens ook inademt. Ik vermijd dus liever de chemische geur van bijvoorbeeld haarlak. Deze conditioner haarspray zit in een rood en dus lekker opvallend flesje van glas. Een duurzamere verpakking dus maar doordat het breekbaar is dien je er wel een beetje voorzichtig mee te zijn.

De UOGA UOGA haarspray conditioner heeft een neutrale, lichtfrisse geur maar eigenlijk verwachtte ik een iets pittigere geur afgaande op het rode flesje. Maar voor mij blijft het belangrijkste dat het geen chemische stoffen bevat en geen chemische geur geeft. Daarnaast ligt het kleine flesje gemakkelijk in de hand waarmee je goed en gericht op je haar kunt sprayen. Al gaat het flesje naar mijn idee toch iets sneller leeg dan ik gedacht had.

Kortom, dit is een fijne haarspray conditioner als laatste stap van jouw dagelijkse haarstyling. Maar ook een heel handig flesje om onderweg of gedurende de dag te gebruiken als het nodig is. Deze haarspray conditioner geeft mij vertrouwen dat mijn haar de hele dag mooi zit, zonder statisch of pluizig te worden.

Xandra: ik heb een passie voor duurzaam, gifvrij en gezond leven, op het werk en thuis.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies