• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Uoga Uoga foundation kwast

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Uoga Uoga foundation kwast

In de gekste dingen zitten dierlijke sporen. Daar kwam ik in 2016 achter en ik was er direct helemaal klaar mee. Het idee dat ik producten gebruik waar iets dierlijks in zit, vind ik nu zo vreemd. Daarom heb ik besloten om zoveel als mogelijk vegan te gaan. En dat betekent dat ik kritisch kijk naar alles wat ik op dit moment heb. Zo ook mijn make-up én kwasten. Gelukkig was daar de Uoga Uoga foundation kwast!

Uoga Uoga foundation kwast

Uoga Uoga foundation kwast


Hoewel het merk nog niet zo bekend heeft, zijn er al veel mensen blij van geworden. Uoga Uoga heeft een assortiment bestaande uit natuurlijke producten. En niet zomaar natuurlijk, want ze worden handmatig gemaakt door de dames die dit merk hebben ontwikkeld. Doordat de producten vers voor je worden gemaakt, zijn ze wel wat minder lang houdbaar. Maar goed, een kwast heeft natuurlijk niet echt een datum. Ik probeerde de foundation kwast en ik kwam er achter dat deze op verschillende manieren inzetbaar is!

Review Uoga Uoga

Uoga Uoga foundation kwast


Laten we eens in detail gaan kijken naar deze kwast van Uoga Uoga. Het is overigens niet de enige kwast in het assortiment, ze hebben ook nog een lip penceel en twee oogkwasten. Deze foundation kwast ziet er uit als een soort buffing kwast. Persoonlijk vind ik dat je daar het mooiste resultaat mee krijgt, maar het is maar wat je gewend bent natuurlijk. De kwast is alleen al mooi qua uiterlijk en voelt heerlijk zacht, maar ook stevig aan.

Gebruik


Natuurlijk heb ik de kwast een tijdje gebruikt en ik ben zeer tevreden. Het is een fijne foundation kwast, maar… hij is dus multifunctioneel! Je zou hem in een noodgeval ook kunnen gebruiken als poederkwast bijvoorbeeld. En ik vind hem persoonlijk ook héél fijn als blush kwast. De haren zijn zoals ik hierboven al schreef lekker stevig, maar absoluut niet te hard. Na meerdere wasbeurten heeft hij nog steeds al zijn haren.

Foundation kwast vegan

Conclusie


Het moge duidelijk zijn dat ik erg tevreden ben over deze Uoga Uoga foundation kwast! En dus niet alleen als foundation kwast, maar ook als blush kwast en in het ergste geval als poeder kwast. Mijn ervaring met Uoga Uoga is tot nu toe erg goed en er gaan nog meerdere reviews over dit merk aankomen. Je vindt deze kwast van Uoga Uoga natuurlijk de in de Solobiomooi webshop!

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies