• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Uoga Uoga + Boho oogschaduw

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review Uoga Uoga + Boho oogschaduw

Hoewel ik zoveel mogelijk make-up en verzorging gebruik die natuurlijk is, had ik nog wat producten die dat niet (helemaal) waren. De overgang bij sommige producten vond ik namelijk moeilijk. Zo vond ik het lange tijd lastig om een goede natuurlijke mascara te vinden en dit gold ook voor oogschaduw. Maar het is gelukt!

Uoga Uoga + Boho oogschaduw

Ik zie het nut van natuurlijke cosmetica absoluut in, maar het is soms wel even wennen. Deels was ik dus al over en uiteindelijk moest ik wel geheel over. Ik kreeg namelijk een soort van uitslag rondom mijn ogen door mijn synthetische mascara.

Dat was ook het moment dat ik ervoor koos om alleen nog maar oogschaduw te gebruiken met natuurlijke ingrediënten. 'Vroeger' vond ik dat soort producten niet gepigmenteerd genoeg, maar er is inmiddels zoveel keus!

Ik mocht van SoloBioMooi wat oogschaduw proberen en ik koos voor 2 merken. Van Uoga Uoga probeerde ik 706 en 723 en van Boho probeerde ik 221. Met beide merken had ik inmiddels al wat ervaring en ik was altijd al erg tevreden. 

Uoga Uoga oogschaduw review

Tijd voor de swatches

Inmiddels weet ik dat natuurlijke oogschaduw óók goed gepigmenteerd kan zijn en dat laat ik maar al te graag aan anderen zien. Zoals je op de foto's wel kunt zien, zit het qua pigmentatie ook bij deze oogschaduws van Boho en Uoga Uoga helemaal goed. 

Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik niet zo fan ben van losse oogschaduw, maar met deze van Uoga valt prima te werken! Net zoals ik altijd moet wennen aan een nieuwe mascara, is dat hierbij ook gewoon een kwestie van oefenen. 

Natuurlijke oogschaduw swatches

Uoga Uoga natuurlijke make-up

Ik kon niet wachten om met de oogschaduws aan de slag te gaan, ik maakte de onderstaande look. Alle kleuren passen in ieder geval mooi bij elkaar en ik ben erg tevreden over de look! Goed blenden is wel belangrijk, maar dat is eigenlijk altijd van belang.

Natuurlijke oogschaduw look

Gezonde make-up bij SoloBioMooi

Stiekem ben ik best wel blij dat ik nu eindelijk geen niet-natuurlijk product meer in mijn stash heb. Ik doe dingen niet graag halve bak, dus het stond me altijd tegen dat ik nog wat chemische producten gebruikte. 

Met deze oogschaduws van Uoga Uoga en Boho is dat gelukkig verleden tijd. Ik vind de kleuren erg mooi en ze zijn goed gepigmenteerd. Ook de houdbaarheid is goed, maar ik raad wel aan om een basis te gebruiken. Beide merken zijn verkrijgbaar bij Solobiomooi.

Liefs Mariëlle

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies