• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Voor 15 uur besteld
    dezelfde (werk)dag verstuurd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review The Ohm Collection sun safe spf 30

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review The Ohm Collection sun safe spf 30

De zomer is inmiddels alweer voorbij, maar goed smeren blijft me altijd bijhangen. Ik vind goed smeren om mij te beschermen tegen de zon namelijk heel belangrijk. Ik wil namelijk voorkomen dat ik huidkanker krijg en ik geloof dat iedereen dat zou moeten willen voorkomen. Toch zie ik het om mij heen nog zo vaak: mensen die zich niet insmeren… Maar goed, ik dus wel! En ik probeerde de The Ohm Collection sun safe spf 30. Kijk je mee?

the-ohm-collection-sun-safe-1-800x546

Natuurlijke of chemische ingrediënten


Ik gebruikte tot een aantal jaren terug altijd Nivea zonnebrand, want dit kocht mijn moeder voor mij. Nu gebruik ik alleen nog maar dierproefvrije merken, dus Nivea komt er sowieso niet meer in. Maar ik ben nog een stap verder gegaan, ik gebruik nu alleen nog maar zonnebrand producten met natuurlijke ingrediënten. Dit doe ik omdat chemische zonnebrandproducten (zoals Nivea enzovoort) filters bevatten die schadelijk zijn voor je huid.

The Ohm Collection sun safe spf 30


Ik probeerde nu dus de zonnebrand van The Ohm Colletion met spf 30. In principe vind ik dat altijd wel voldoende, meer heb ik niet nodig als ik vaak genoeg smeer. De zonnebrand is geheel natuurlijk en is naast beschermend tegen de zon ook nog verzorgen voor je huid. The Ohm Collection draagt ook nog bij aan de conditie van de mens en de natuur. Ik vind de verpakking van deze zonnebrand overigens écht heel erg mooi. Op de foto hieronder zie je de achterkant van de verpakking, met de gebruiksaanwijzing. En die had ik toch echt nodig dit keer!

the-ohm-collection-sun-safe-21-800x544

Het gebruik


Dat de zonnebrand zo’n leuk uiterlijk heeft en natuurlijk is, vind ik geweldig. Maar dan nog het gebruik… En dat vind ik toch wel tegenvallen als ik eerlijk ben. Toen ik het product even op mijn hand probeerde, vond ik hem prima. Maar toen ik hem op vakantie ging proberen, was hij ineens heel moeilijk over mijn huid te verdelen. Ik vond het behoorlijk lastig en dat moeten we natuurlijk niet hebben. De witte waas ging helaas écht niet weg. Achteraf gezien blijkt dat The Ohm Collection aanraadt om minder zonnebrand te gebruiken. Maar dat vind ik toch altijd wel een beetje tricky, omdat juist zoveel mensen zeggen dat je genoeg moet smeren!

The Ohm Collection sun safe spf 30

Conclusie


Tijd voor de conclusie van deze The Ohm Collection sun safe spf 30. Ik vind het een geweldig product van de buitenkant en van de binnenkant. Maar het gebruik laat helaas bij mij te wensen over. Ik wil een zonnebrand hebben die zich goed laat verdelen en hiermee heb ik behoorlijk wat moeite. Maar het zou dus kunnen zijn, dat als je minder gebruikt, het ook beter te verdelen is. Dit heb ik zelf alleen niet meer kunnen proberen, omdat hij na de vakantie op was. Gelukkig heb ik er ook positieve verhalen over gehoord. Je vindt deze zonnebrand in de webshop van Solobiomooi.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.