• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review The Ohm Collection set - luxe verzorging!

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review The Ohm Collection set - luxe verzorging!

SoloBioMooi is gestopt met de verkoop van the Ohm Collection. 
-> Eco gecertificeerde huidverbetering
-> 100% natuurlijke deo's

Hoewel het oog ook wat wil, vind ik de inhoud van een product tegenwoordig veel belangrijker. Natuurlijke producten hebben mijn voorkeur en die zien er niet altijd geweldig mooi uit. Maar gelukkig zijn er steeds meer bewuste merken met hele mooie verpakkingen. En één zo’n merk is The Ohm Collection! Daarvan ga ik vandaag de The Ohm Collection set laten zien met de day en night cream. Het triggert door het mooie uiterlijk, maar hoe is de inhoud hiervan?

The Ohm Collection set


Op de foto’s kun je precies zien wat ik bedoel: deze verpakkingen zijn toch prachtig? Zowel de dag- als de nachtcrème zien er alleen al mooi uit. Maar dankzij deze gift set is het helemaal een mooie duo om cadeau te geven. De prijs is er wel naar, maar het is wel een bijzonder cadeau! Het is echt een luxe combi van producten, maar je huid zal er blij van worden. En deze flacons staan natuurlijk ook prachtig in je badkamer of op je beauty tafel.

Review The Ohm Collection skincare

Werking


De ingrediënten worden door The Ohm Collection netjes vermeld. Op de crèmes zelf vind je ze terug. De producten zijn zo puur als het maar zijn kan! En dat is nog best wel bijzonder, ook al zijn er tegenwoordig veel natuurlijke merken. Een merk kan het al natuurlijk noemen als maar 1 % natuurlijk is… Deze producten zijn écht natuurlijk te noemen! De day cream bevat veel zeewier en de night cream bevat veel olijfolie. Helaas zie je het niet op de foto, maar de flacons hebben een handige dop die je omhoog draait. Dat is wel zo hygiënisch!

Maar wat zit er in? Dat zie je niet vanaf de buitenkant! De day cream lijkt rijker dan de nicht cream, maar beide crèmes voelen heerlijk voedend en zacht aan. Je voelt gewoon dat je een luxe product gebruikt. De geur is natuurlijk, maar niet overheersend. Uiteraard moet je daar wel van houden!

Review The Ohm Collection

Conclusie


Hoewel ik zelf meestal niet veel geld uitgeef aan producten, doe ik dat in sommige gevallen wel. Als ik weet dat een product goed is, dan heb ik het er voor over. Zeker met zo’n verpakking als deze! De flacons werken fijn, je kunt precies zoveel pakken als nodig is. Mijn huid reageert erg goed op beide crèmes. Ze zijn erg rijk en voedend, dus vooral geschikt voor de droge huid. Van de natuurlijke geur moet je houden, maar ik vind het heerlijk! De crèmes zijn los verkrijgbaar, maar zijn natuurlijk extra mooi in combinatie in deze The Ohm Collection set! De de set is verkrijgbaar in de webshop van Solobiomooi.

--

Hi! Ik ben Mariëlle en ik schrijf op www.thegreenguide.nl over dierproefvrije & natuurlijke beauty, duurzame kleding, minimalisme, veganisme en travel om jou te inspireren. Op social media vind je me onder de naam ‘thegreenguidenl’.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies