• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Voor 15 uur besteld
    dezelfde (werk)dag verstuurd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review The Ohm Collection Bulgarian Rose Essence

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle van TheGreenGuide.nl
Review The Ohm Collection Bulgarian Rose Essence

Hoewel ik het lastig vond om afscheid te nemen van niet dierproefvrije parfummerken, zijn er gelukkig nog genoeg dierproefvrije merken om uit te kiezen. Helaas is dat met natuurlijke parfum wel anders, maar daar komt gelukkig verandering in. De luxe parfums van parfumerieën zijn natuurlijk hartstikke synthetisch dus het was even wennen, maar ik review graag mijn nieuwste: de The Ohm Collection Bulgarian Rose Essence.

The Ohm Collection Bulgarian Rose Essence

Bij SoloBioMooi vind je niet alleen de parfums van Boho, maar nu ook die van The Ohm Collection. Ik koos voor de variant Bulgarian Rose, omdat ik rozenwater bijvoorbeeld ook heerlijk vind ruiken. Dat gebruik ik dagelijks als skincare!

Maar mocht je geen fan zijn van deze variant, dan zijn er ook nog andere geuren verkrijgbaar. Denk aan een tropische kokosgeur, sakred frankincense, sandalwood en gardenia.

The Ohm Collection Essence Bulgarian Rose review

Inhoud

Wat je waarschijnlijk niet verwacht van een parfum, is dat deze The Ohm Collection geuren eigenlijk ook verzorging voor je huid zijn. In deze Bulgarian Rose variant zit namelijk ook kokosolie, baobab olie en vitamine E olie. Eigenlijk is het dus een multifunctioneel product!

Review The Ohm Collection Bulgarian Rose

Werking

Hoewel ik parfum in een spray flacon fijner vind, werken deze parfums ook wel handig. Ze zitten namelijk in een klein glazen flesje met een draaidop en daaronder een roller. Hieronder kun je zien dat de parfum eigenlijk meer een olie product is. 

Review The Ohm Collection parfum

Review The Ohm Collection Bulgarian Rose Essence

De roller parfums doen me denken aan vroeger, maar ik maak inmiddels bewustere keuzes. Deze The Ohm Collection Bulgarian Rose Essence is namelijk natuurlijk, dierproefvrij en vegan. De kleur verdwijnt zodra je het product verdeelt, maar de geur blijft zeker hangen.

Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik deze geur heerlijk vind, maar niet als parfum. Gelukkig werkt dit product dus ook als verzorging en de rozengeur werkt tevens ontspannend. Je zou het dus ook gewoon thuis kunnen gebruiken om tot rust te komen: ideaal!

Je vindt volop natuurlijke parfum in de SoloBioMooi webshop.

--

De originele review verscheen op thegreenguide.nl.