• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 3,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 12:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Teatox Thee (perfecte harmonie lichaam, geest en ziel)

  • Geplaatst op
  • Door Natasja van Beautyspots.nl
  • Geplaatst in Inner Beauty
Review Teatox Thee (perfecte harmonie lichaam, geest en ziel)

Teatox is een merk dat sinds kort in Nederland verkrijgbaar is. De producten helpen je om in ons drukke bestaan je balans terug te vinden. Ze ontwikkelden verschillende thee melanges, elk heeft haar eigen specifieke werking en smaak. Vandaag laat ik je de Teatox Pure Beauty en Skinny Detox thee zien en vertel je meer over het hele concept.

Teatox is een merk dat sinds kort in Nederland verkrijgbaar is. De producten helpen je om in ons drukke bestaan je balans terug te vinden. Ze ontwikkelden verschillende thee melanges, elk heeft haar eigen specifieke werking en smaak. Vandaag laat ik je de Teatox Pure Beauty en Skinny Detox thee zien en vertel je meer over het hele concept.

Teatox

Teatox: niet zomaar een thee


Thee is dé ultieme drank om je geest in balans en tot rust te brengen. Het drinken van thee is echt een rustmomentje. Hoewel ik een echte liefhebber van koffie ben, geniet ik ’s avonds erg van mijn kopjes thee. Zeker als het losse thee is, dat vind ik toch altijd net wat meer smaak hebben.

Teatox

Teatox Skinny Detox Bio 14 Day plan


De Teatox Skinny Detox ondersteunt de natuurlijke ontgifting van het lichaam. De set bestaat uit een Good Morning Tea en een Good Night Tea, voor het beste resultaat gebruik je deze in combinatie met elkaar.

Teatox

Alle Teatox smaken zitten verpakt in een stijlvol blikje, waarbij iedere smaak haar eigen kleur label heeft. Navullingen zijn volgens mij op dit moment nog niet verkrijgbaar, maar ik hoop dat die nog wel komen in de toekomst.

Teatox

Ingrediënten Skinny Detox


De Good Morning Tea bestaat uit de volgende ingrediënten: citroengras – paardenbloem - groene maté – gojibessen - groene sencha – gemberwortel – berkenblad – brandnetel - guldenroede en paardenstaart.

De Good Night Tea bestaat uit de ingrediënten: rooibos – citroenmelisse – pepermunt – haver – hibiscusbloesem – vlierbloesem – limoenbloesem - duizendblad en korenbloem.

Alle ingrediënten van de Teatox theesoorten komen uit biologische teelt.

Teatox

In de doos van de detox set vind je een ‘detox-planner’, met wat tips om je detox succesvol te maken. Hoewel ik niet officieel gedetoxed heb, heb ik wel een paar tips uit de planner opgevolgd. Zoals minimaal 2 liter water en/of sap, smoothie of thee per dag drinken. Ik heb er ook wat strenger opgelet dat ik voldoende fruit at, wat in deze tijd van het jaar gelukkig heel makkelijk is.

Teatox

Good morning


De Good Morning Tea is een opwekkende, frisse thee. Ik herken hier vooral de smaak van citroengras, gemberwortel en brandnetel in. Deze groene thee drinkt makkelijk weg en dat vind ik ’s ochtends mooi meegenomen. De thee geeft me echt een boost. Ik drink hem ook zonder het detox-verhaal heel graag!

Teatox

Good night


Good Night Tea is een rooibosthee, dit is over het algemeen mijn minst favoriete soort thee. De smaak is kruidig en een beetje weeïg, hierdoor drinkt hij voor mij wat lastiger weg. Behalve een rustgevende en een kalmerende werking, heeft hij een gunstige werking op de spijsvertering. Bij mij zijn mijn darmen een zwakke plek in mijn gestel. Gedurende de 14 dagen dat ik deze thee gedronken heb, merkte ik een duidelijke verbetering op dat vlak. Daar heb ik de ‘mindere’ smaak dan wel voor over!

De Teatox Skinny Detox set is mij erg goed bevallen. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten, het is tenslotte ‘maar thee’. Maar ook al volgde ik niet het detox-programma, ik merkte wel degelijk verschil. Zoals ik al aangaf, had de Good Night Tea een positieve werking op mijn spijsvertering. En gaf de Good Morning Tea me een boost in de ochtend. Daarnaast voelde ik me na die 14 dagen nét even wat energieker en fitter. Ook mijn huid detoxte wat mee, ik had iets meer onzuiverheden dan normaal. Dit is een teken dat mijn huid ook aan het ontgiften was, een volkomen normaal verschijnsel.

Teatox

Teatox Thermo-Go Bottle


Zo’n mooie theemelange schenk je natuurlijk niet uit zomaar een theepot. Met de Teatox Thermo-Go Bottle kun je je thee makkelijk meenemen. En hij maakt het zetten van een paar kopjes Teatox thee heel makkelijk.

Teatox

Teatox

De uitneembare RVS zeef draai je eenvoudig open, zodat je de losse thee erin kunt doen. Je draait het dekseltje er weer terug op en hangt de zeef in de thermosfles.

Teatox

Vervolgens laat je de thee trekken zolang als nodig is, daarna haal je de zeef uit het water. Je draait hem weer open, gooit de thee in de prullenbak en spoelt de zeef even af onder de warme kraan. Zo makkelijk! De zeef mag in de vaatwasser. Maar als je hem na elk gebruik afspoelt, hoeft dat niet zo vaak.

Teatox

Teatox

De Thermo-Go Bottle is gemaakt van borosilicaatglas, dit is heel stevig en krasvast glas. Je kunt hem gebruiken voor warme én koude dranken en na gebruik kan hij in de vaatwasser. Naast het feit dat ik de Thermo-Go Bottle prachtig vind om te zien, vind ik hem vooral heel praktisch. Ik zet hier twee kopjes thee mee en zet hem op mijn bureau. Scheelt me weer lopen!

Teatox

De stijlvolle dop is van Bamboe hout gemaakt. De siliconen binnenkant is FDA-approved, dit betekent dat het geen schadelijke stoffen bevat. De dop mag overigens niet in de vaatwasser, die mag alleen onder de kraan afgespoeld worden. De Thermo-Go Bottle is los verkrijgbaar, maar is ook met alle varianten Teatox thee verkrijgbaar in een set.

Teatox

Teatox Pure Beauty Organic Skin Care Tea


Pure Beauty Organic Skin Care Tea is mijn favoriet qua smaak. Deze melange ondersteunt het gehele lichaam, maar met name de huid.

Teatox

Witte thee is rijk aan flavonoïden en beschermt tegen vrije radicalen. Ananas bevat veel sporenelementen en vitaminen en werkt ontgiftend. Olijfblad bevat polyfenolen, een krachtige antioxidant dat tegen vroegtijdige huidveroudering beschermt.

Teatox

Teatox Pure Beauty is een frisse, fruitige thee die ik de hele dag wel zou kunnen drinken. Maar daar vind ik hem dan net een tikkeltje te duur voor. Ik merk geen grote verschillen aan mijn huid. Maar je moet de werking van een thee als Teatox op je huid dan ook meer op de langere termijn zien. Ik zie het vooral als een hele lekkere, gezonde thee en als onderdeel van een gezondere levensstijl. Het assortiment van Teatox is heel ruim, zo vind je altijd de thee die bij jou past.

Teatox

Je vindt de Skinny Detox in de webshop van SoloBioMooi. Naast alle losse thee-soorten is er van iedere soort tevens een voordelige set verkrijgbaar met de eerder genoemde Thermo-Go Bottle of de al even mooie Glass Mug.

Welke theesoort is jouw favoriet?


Ik ben Natasja, een echt meisje uit de 70’s en blog dagelijks op www.beautyspots.nl. Je vindt hier artikelen over Beauty in de ruimste zin van het woord, waarbij ik me vooral richt op dames die net als ik uit de 70’s en 80’s komen. Daarnaast schrijf ik af en toe persoonlijke verhalen, maar ook over lifestyle, mode en/of food. Kort gezegd: over alles wat bij mij en Beautyspots past.

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies