• Gezonde cosmetica
  • Verzendkosten 1,95, gratis vanaf 25,-
  • Besteld op werkdagen voor 15:00 uur,
    volgende dag geleverd
  • Klanttevredenheid 9.5/10

Review Teatox Sporty Fruits, Pure Beauty & Harmony Chai

Review Teatox Sporty Fruits, Pure Beauty & Harmony Chai

Voorheen had ik geen enkel idee wat er goed of fout kon zijn aan thee. Ik kocht speciale smaakjes van de bekende merken en normale smaken van de meest goedkope merken, zonder er al teveel over na te denken. Maar dit jaar ben ik me gaan beseffen dat thee écht gezond kan zijn, indien je het zorgvuldig uitzoekt. Met Teatox zit je zeker goed! Ik probeerde nu Sporty Fruits, Pure Beauty en Harmony Chai.

Review Teatox thee: Sporty Fruits, Pure Beauty en Harmony Chai

Gezond eten vind ik erg belangrijk, meer dan ooit zelfs. Doordat ik veganist ben geworden, weet ik namelijk wat ik allemaal eet en gebruik. 

Daardoor leerde ik ook meer over kruiden en over thee. En dat kan wel degelijk wat voor je gezondheid doen, als je voor de juiste thee gaat. 

En met Teatox weet ik dat ik goed zit! De producten bevatten enkel plantaardige ingrediënten en ondersteunen je bij het krijgen van balans tussen body, mind & soul.

Teatox Harmony Chai thee

Teatox biologische thee smaken 

Laat ik de verschillende smaken die ik probeerde even kort toelichten. De Sporty Fruits thee bevat onder andere appel, kaneel en pepermunt. Deze is ideaal voor het herstel van je lijf na een sportsessie.

De Pure Beauty thee bevat onder andere witte thee, brandnetel en oranjebloesem. Zoals de naam al zegt zorgt deze thee voor schoonheid, maar dan vanuit de binnenkant. Dit door de afvoer van schadelijke stoffen.

Tot slot dan nog de Harmony Chai thee, mijn favoriete smaak! Deze bevat zwarte thee, gember, anijs en kruidnagel en is daardoor goed voor je spijsvertering. Als je een fijne thee zoekt voor de najaarsmaanden, dan is dit de perfecte kandidaat.

Teatox Sporty Fruits thee

Review Teatox thee 

Natuurlijk is het drinken van thee niet het enige dat je kunt doen voor je gezondheid. Voor mij blijft gezond eten, stress reduceren en sporten vooral belangrijk.

Maar Teatox draagt wel degelijk bij aan zo'n gezonde lifestyle. Helaas kon ik de Pure Beauty thee niet gebruiken, omdat ik intolerant ben voor één van de ingrediënten. 

Zoals ik hierboven al noemde, vind ik de Harmony Chai thee wel écht heerlijk. Sporty Fruits komt bij mij op nummer 2: een lekkere thee, maar niet mijn favoriete smaak.

Ik vind Teatox een tof welness merk om te gebruiken bij 'me-time'! Je vindt de producten van het merk in de webshop van SoloBioMooi.

Liefs Mariëlle

Wij maken gebruik van cookies. Indien je verder gaat op deze website, ga je daarmee akkoord. Meer informatie vindt je in ons privacybeleid Manage cookies